Postmodern Jukebox The Grand Reopening Tour

Postmodern Jukebox is na twee jaar corona terug met The Grand Reopening Tour. Bezieler Scott Bradlee, blijft hopen op een terugkeer naar de stijl en het vakmanschap die zo typerend waren voor de muziek van vorige generaties. Hij brengt de grootste talenten uit de wereld van de jazz, swing en bigband bij elkaar in een ongelooflijk energieke liveshow. “Dit wordt de meest sensationele jaren 20-party na The Great Gatsby”, belooft Bradlee.

“In de vorige eeuw gaven de jaren 20 ons jazz, de enige Amerikaanse kunstvorm ooit. Wie weet wat de jaren 20 ons nu zullen brengen?” verklaart Bradlee de missie van PMJ. “Eén ding is zeker: veel mensen hebben genoeg van de sensatiejournalistiek, hersenloze reality-tv en smartphoneverslaving die de voorbije tien jaar alleen maar verdeeldheid hebben gezaaid. Wij, in ons kleine hoekje van de popcultuurruimte, willen de mensen laten weten dat ze hun zorgen mogen opzijzetten om een hele avond lang samen met ons echt muzikaal talent en een tijdloze stijl te vieren, live en in levenden lijve.”

Postmodern Jukebox (PMJ) werd in 2009 opgericht door Scott Bradlee. Hun originele versies van allerlei wereldhits, van Radiohead tot Britney Spears, haalden al miljoenen views op YouTube. Ook tal van beroemdheden staken hun bewondering niet onder stoelen of banken. De voorbije vijf jaar gaf PMJ wereldwijd het beste van zichzelf tijdens honderden voorstellingen in uitverkochte zalen. Zo traden ze op tijdens shows als Good Morning America en stonden ze meermaals op nummer 1 in de iTunes- en Billboard-hitlijsten.

Postmodern Jukebox biedt aan hun fans ook een exclusief VIP-pakket aan, met o.a. een meet & greet. OPGELET: dit VIP-pakket moet je EXTRA aankopen naast een gewoon ticket, en dit kan enkel via deze link. Dit VIP-pakket wordt niet aangeboden door De Roma, maar door de groep zelf.