Reymer

Meeslepende pop noir voor fans van Geike, Het Zesde Metaal en Trixie Whitley

Met Secret en Rise, de eerste singles uit het nieuwe album van REYMER, kroont zangeres Tine Reymer zich tot de Belgische koningin van de pop noir. De meeslepende groove en bluesy melodieën in combinatie met de engelachtige stem van Tine maken er opzwepende songs van die vol dubbele bodems zitten. Uitkijken dus naar het volledige album dat REYMER dit najaar voorstelt aan het grote publiek met een zinderend concert in onze foyer.

Na eerder werk onder de naam van Billie King (There you go, my love) en Reymer (Thrill my soul) kiest Tine Reymer opnieuw voor catchy, intelligente songs met een dubbele bodem. Secret behandelt een moreel dilemma. Wat te doen als je zweert een geheim te bewaren, dat niet verborgen zou mogen blijven? De bezwarende last afgooien en praten, of stilzwijgend je demonen wegdansen? Aan jou de keuze …

De productie van het nieuwe album is in handen van Tom Pintens (Flowers for Breakfast, 2000 Monkeys, Zesde Metaal, Tamino,..), die ook deel uitmaakt van Tine Reymer’s fantastische liveband. Haar betoverende stem wordt onder meer begeleid door Aarich Jespers (Zita Swoon, The Colorist Orchestra, Melanie De Biasio) en Pieter Van Buyten (Flip Kowlier). Om naar uit te kijken!