Riet Aardbeien in januari

Onze ticketbalie is vanaf nu (en tot eind juni) elke vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 12:30. Tickets bestellen kan op dat moment ook via 03 600 16 60.

Prachtige levensliederen voor fans van Yasmine, Eva De Roovere en Hannelore Bedert

Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Dat is geen toeval. Haar werk wordt steeds persoonlijker. Meer dan ooit RIET. Terwijl De Roma betoverde met projecten zoals Jackobond zingt Marva, schrijft Riet in haar eentje aan nummers over twijfels en hunkeringen. Liedjes geïnspireerd door een periode in haar leven waarin ze, na een break-up, alleen in de stad, terug in het leven springt, veel mensen tegenkomt, en vooral ook zichzelf.

Het moet eruit. Het wordt iets moois. Raf Walschaerts van Kommil Foo hoort het, gaat mee aan boord en zorgt voor een klankbord tijdens het schrijven. Naast de muzikale ontmoeting met Raf, die ook meezingt op de plaat, schreef en zingt Riet ook een song met Frank Vander linden van De Mens, en maakte ze samen met Bart Peeters een vertaling van The Promise You Made van Cock Robin. Voor het eerst werkte RIET samen met een topproducer: Jo Francken, bekend van onder andere Het Zesde Metaal, Tamino, Zaz, Admiral Freebee ...

Het resultaat is de soloplaat Aardbeien in januari. RIET. Meer dan ooit. Op haar strafst. Ze kan niet wachten om de plaat aan het publiek van De Roma voor te stellen.

Riet Muylaert: zang, piano
Stefan Wellens: altviool, gitaar, beats, backings

www.rietmusic.be