Ronnie Flex & The Fam + DJ Hakimm
Sponsor: ism LiveNation

Omwille van de grote vraag naar tickets voor het concert van Ronnie Flex & The Fam gaat het balkon open. Dit betekent dat er een beperkt aantal stoelen beschikbaar is. Kom op tijd als je zeker wil zijn van een zitplaats. 

Ronell Langston Plasschaert aka Ronnie Flex groeide de afgelopen jaren uit tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie Nederlandse hiphopartiesten. De genre-overstijgende en eigenzinnige performer heeft met zijn eigen releases en zijn collabs een abonnement op de hitlijsten. Wie doet er niet spontaan mee op Drank & Drugs (met Lil Kleine), Energie (met Frenna), Blijf Bij Mij (met Maan) en Plek Als Dit? Zijn tweede album Rémi uit 2017 werd ‘een modern meesterwerk' genoemd. Streamingrecords breken? Bij de vleet! In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland: meer dan 650.000 streams voor het nummer Fan. En ook zijn kersverse single Alles Wat Ik Mis, samen met Emma Heesters feat. Kris Kross Amsterdam, gaat lekker met 1 miljoen streams in 3 dagen!

Ronnie Flex voelt zich niet alleen thuis in de hitlijsten, maar ook samen met liveband op de podia. Zalen en festivals als Paradiso Amsterdam, AB Brussel, Pukkelpop, Lowlands, Pinkpop zet hij helemaal op zijn kop. Dat zal ook zo zijn wanneer Ronnie Flex & The Fam op zaterdag 20 november 2021 naar De Roma in Antwerpen komt. 

NOOT: het concert van Ronnie Flex werd verplaatst van 21 november 2020 naar 20 november 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.