Ruben Block Benefietconcerten voor De Roma

CORONA-UPDATE: de concertreeks van Ruben Block die oorspronkelijk gepland stond voor september 2020 en vervolgens werd verplaatst naar januari 2021, wordt verplaatst naar juni 2021! Alle tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de nieuwe data. 

Unieke reeks benefietconcerten voor De Roma op initiatief van Triggerfinger-frontman Ruben Block

Wat hebben we hier naar uitgekeken! Na meer dan een jaar en drie maanden zwaaien onze deuren op 11 juni opnieuw open. Niemand minder dan Triggerfinger-frontman Ruben Block bijt de spits af met een reeks van 10 exclusieve benefietconcerten.

Een unieke kans om de charismatische frontman van Triggerfinger aan het werk te zien met solo-werk. Speciaal voor De Roma stelde Ruben Block een exclusieve set samen met covers, Triggerfinger-klassiekers in een nieuw kleedje én nieuwe nummers die hij nog maar zelden voor een publiek heeft gespeeld. Eerste single Lights is alvast een schot in de roos. De opbrengst van deze benefietconcerten gaat volledig naar De Roma, een geste van Ruben om de concertzaal te steunen in deze financieel moeilijke tijden. Wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen, kan zich inschrijven op de wachtlijst.