Suzanne Vega
Sponsor: ism Nostalgie

Pakkende, herkenbare folkpop voor fans van Tori Amos, Natalie Merchant en Joan Osborne

Suzanne Vega komt terug! Vijf jaar nadat ze De Roma betoverde met een onvergetelijk concert, zakt de grande dame van de folkpop opnieuw af naar Borgerhout. Op 1 en 2 juli 2022 stelt ze haar nieuwe album An evening of New York Songs and Stories voor, waarmee ze een hartverwarmende ode brengt aan haar geliefde thuisstad.

Op An Evening of New York Songs and Stories, uitgebracht in volle coronatijd, giet Suzanne Vega vierentwintig op New York geïnspireerde nummers uit haar repertoire in een pakkende liveversie. Het album werd opgenomen in de beroemde New Yorkse bar Café Carlyle. Naast hits als Luka, Tom's Diner en Marlene on the Wall komen ook minder gekende pareltjes aan bod, zoals Frank and Ava en Ludlow Street. Ook het legendarische Walk on the Wild Side van haar overleden vriend Lou Reed kon niet ontbreken. Op het podium krijgt Suzanne Vega het gezelschap van haar trouwe gitarist Gerry Leonard, bassist Jeff Allen en keyboardspeler Jamie Edwards.

Als boegbeeld van de folkrevival in de vroege jaren tachtig wordt Suzanne Vega tot op de dag van vandaag geprezen als één van de beste songwriters van haar generatie. Met haar poëtische blik op de wereld giet ze verhalen van het stadsleven en gewone mensen in gevatte, pure songs die nog altijd even herkenbaar en diepzinnig zijn. Welkom terug Suzanne!

NOOT: de concerten van Suzanne Vega worden verplaatst van 5 en 6 maart 2022 naar 1 en 2 juli 2022, tickets blijven geldig voor de nieuwe data.

Alle data

20:00
Grote Zaal
zittend
Laatste tickets
20:00
Grote Zaal
zittend
Koop tickets