Suzanne Vega
Sponsor: ism Nostalgie

UPDATE: de concerten van Suzanne Vega van 1 en 2 juli 2022 worden verplaatst naar respectievelijk 7 en 8 maart 2023. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, tickethouders krijgen van ons nog een mail met alle nodige info.

De twee concerten zijn uitverkocht, maar geïnteresseerden in een ticket kunnen zich nog inschrijven op de wachtlijst.

Vijf jaar nadat Suzanne Vega De Roma betoverde met een onvergetelijk concert, zakt de grande dame van de folkpop opnieuw af naar Borgerhout.  Als boegbeeld van de folkrevival in de vroege jaren tachtig wordt Suzanne Vega tot op de dag van vandaag geprezen als één van de beste songwriters van haar generatie. Met haar poëtische blik op de wereld giet ze verhalen van het stadsleven en gewone mensen in gevatte, pure songs die nog altijd even herkenbaar en diepzinnig zijn. 

Live in onze charmante zaal stelt Suzanne Vega haar nieuwe album An evening of New York Songs and Stories voor, waarmee ze een hartverwarmende ode brengt aan haar geliefde thuisstad. Op de plaat staan vierentwintig door New York geïnspireerde nummers uit haar repertoire, opgenomen tijdens een sessie in de beroemde New Yorkse bar Café Carlyle. Naast hits als Luka, Tom's Diner en Marlene on the Wall komen ook minder gekende pareltjes aan bod, zoals Frank and Ava en Ludlow Street. Ook het legendarische Walk on the Wild Side van haar overleden vriend Lou Reed kon niet ontbreken.

Op het podium krijgt Suzanne Vega het gezelschap van haar trouwe gitarist Gerry Leonard, bassist Jeff Allen en keyboardspeler Jamie Edwards.

Alle data

20:00
Grote Zaal
zittend
Wachtlijst
20:00
Grote Zaal
zittend
Wachtlijst