T-Dansant
Sponsor: ism Radio Minerva

We beginnen het nieuwe seizoen met een "specialleke": op zondag 11 september is het Open Monumentendag. Op deze hoogdag van het erfgoed openen we onze deuren wagenwijd voor alle nieuwsgierigen. In de voormiddag kan je een kijkje nemen achter de schermen. En in de namiddag kan je gratis ervaren hoe een oude vervallen cinemazaal omgetoverd werd tot een multifunctionele plek waar het fijn dansen is.  Wil je tussendoor niet over en weer naar huis, dan kan je in AMOR (ons restaurant naast de deur) genieten van heerlijke brunch. Reserveren voor de rondleiding, brunch en dansnamiddag doe je via deze link. Meer info over het programma op Open Monumentendag lees je hier.

Vroeger waren er heel wat cafés en zalen in Antwerpen waar je overdag kon dansen. Dankzij De Roma en Radio “alle senioren willen hem horen” Minerva kan dit nog steeds. Haal die dansschoenen van onder het stof en blink ze terug op, want het is tijd om die sombere tijd uit je lijf te dansen!

De Radio Minerva-dj van dienst haalt de meest dansbare hits van de afgelopen decennia boven: rock-’n-roll, swing, jive, disco, een wals, de hucklebuck, de lambada … Ze komen allemaal aan bod. Als je er zeker bij wil zijn, reserveer dan op voorhand je plekje op de dansvloer, want vol is vol!

Alle data

15:00
Grote Zaal
zittend
gratis, reserveren verplicht
14:00
Grote Zaal
zittend
Koop tickets
15:00
Grote Zaal
zittend
Koop tickets
14:00
Grote Zaal
zittend
Koop tickets