The Mavericks En Español World Tour

Onweerstaanbare, feestelijke mix voor iedereen die de sterren van de hemel wil dansen

Een feestelijke mix van tex-mex, Cubaanse bolero, salsa, R&B, blues, country en rock ‘n’ roll: wie The Mavericks al eens aan het werk zag, weet dat het dak eraf gaat! Hun unieke sound valt niet binnen één hokje te plaatsen en dat is precies hoe deze bende eigenzinnige muzikanten het al meer dan dertig jaar wil. Een optreden van The Mavericks zit altijd boordevol verrassingen, maar één ding is zeker: stilstaan is onmogelijk!

Met hun nieuwe album En Español, uitgebracht onder het eigen Mono Mundo label, vinden boegbeeld Raul Malo en zijn kompanen zichzelf nog maar eens heruit. De twaalf nummers dompelen je onder in een zwoele sfeer waar tedere bolero, swingende mariachi, Afro-Cubaanse classics en Latijns-Amerikaanse originals de dans uitmaken. Aan deze rijkelijke muzikale paella voegen The Mavericks hun kenmerkende vleugjes tex-mex, country en rock toe.

Naast songs uit hun nieuwe album spelen The Mavericks hun grootste hits, waaronder het onweerstaanbare Dance The Night Away, waarmee ze twee jaar geleden een volgepakte De Roma op zijn kop zetten. Op het podium krijgt Raul Malo het gezelschap van veteranen Jerry Dale McFadden en Paul Deakin en de Mexicaans-Amerikaanse gitarist Eddie Perez die in 2003 tot Maverick werd gedoopt. Maak je klaar voor een onvergetelijke feestavond waarop we met de voltallige De Roma de sterren van de hemel dansen. Niet te missen!

NOOT: het concert van The Mavericks werd verplaatst van 8 september 2021 naar 7 september 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.