The shadow of my complexion bookrelease Maravilha Munto

The shadow of my complexion is a process of finding yourself and where intersectionality, colourism and struggling with yourself intersect. In a society that spins around these themes, Maravilha Munto takes us in her poetry bundle through her own journey of self-love, trauma, encountering yourself (or own shadow), (re)finding yourself, self-hatred, female empowerment and the process towards self acceptance.

To introduce her book, her bookrelease will be a mix of visual arts, music, video premiere and a photo expo.

At the end of the evening there will be a possibility to buy the book or you can pre-order it on maravilhamunto.com
There will also be african attire that you can buy by Everything bless boutique.

This event is supported by ‘t Stad & Fameus.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

‘The shadow of my complexion’ is een proces van jezelf vinden en waar intersectionaliteit, colorisme en worstelen met jezelf elkaar kruisen. In een samenleving die rond deze thema's draait, neemt Maravilha Munto ons in haar poëziebundel mee op haar eigen reis van zelfliefde, trauma, het ontmoeten van jezelf (of je eigen schaduw), het (her)vinden van jezelf, zelfhaat, vrouwelijke empowerment en het proces naar zelfacceptatie.


Om haar boek te introduceren, zal haar boekuitgave een mix zijn van beeldende kunst, muziek, videopremière en een foto-expo.


Aan het einde van de avond is er een mogelijkheid om het boek te kopen of je kunt het pre-orderen op maravilhamunto.com.

Ook is er Afrikaanse kleding van Everything bless boutique die je kan kopen.


Dit evenement wordt ondersteund door ’t Stad & Fameus.