Amor

Welkom bij AMOR, het café-restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR staat voor een plek van verbinding, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten. AMOR en ROMA zijn onlosmakelijk verbonden, naast elkaar, als broer en zus.

Bij Amor houden we van lekker eten! Ons team van ervaren chefs verrast je graag met vernieuwende gerechten, maar ook de klassiekers komen regelmatig aan bod. Groenten spelen zeker een hoofdrol in onze keuken en we trachten zoveel mogelijk met eerlijke lokale producten te werken. Er is steeds een gevarieerd aanbod voor vegetariërs en veganisten. Ook met allergieën en intoleranties houden we graag rekening.

"AMOR: zo veel liefde, dat proef je!"

Aangepaste openingsuren vanaf september

AMOR is open op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18:00. Tafelen kan op donderdag tot 20:30 (aanvang). Reserveren is aangewezen, maar ook wie spontaan langskomt, is welkom. Omwille van de recent verstrengde maatregelen zijn we echter terug tijdelijk GESLOTEN.  

Muziek aan Tafel op vrijdag- en zaterdagavond

Volledig coronaproof genieten van een heerlijk driegangenmenu én aansluitend een fijn concert? AMOR bewijst met Muziek aan Tafel dat het kan. Het concept is eenvoudig. Je reserveert vooraf en krijgt met je bubbel een tafel toegewezen waar je in alle comfort en veiligheid culinair kan genieten. Voor de vaste prijs van € 50 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vlees of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert voorgeschoteld. Je komt toe tussen 18:00 en 18:30 en wordt dan aan tafel bediend. Om 21:00 start het optreden. Je plaatsje(s) aan de muzikale tafel bestel je NIET via deze Resengo reservatiemodule, maar via het ticketingsysteem van De Roma door op reservatielinks bij de artiesten hieronder te klikken. Of je kan tijdens de openingsdagen vanaf 12:00 bellen naar 03 600 16 80. Wacht niet te lang om je kaartjes te kopen, want het aantal plaatsen is strikt beperkt (max. 60 personen in ons ruime restaurant van 450 vierkante meter).

Deze mooie namen zijn ondertussen al de revue gepasseerd: Pauwel, Esmé Bos en Bart Voet, Kohlbacher Verelst, Jonas Meersmans Trio, And Then Came Fall, Rey Cabrera en Merope. De komende weken hebben we helaas alle concerten moeten annuleren. We zoeken hiervoor nog nieuwe data. Hopelijk kunnen we je snel - na de tijdelijke horeca lockdown - heel wat moois aanbieden. Dit is het eerstvolgende geplande concertdiner:

 

PIETER & TINE EMBRECHTS
VR 18 + ZA 19 DEC - 18:30

Broer & zus: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout die een tuin delen. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien wat uit het oog verloren, maar corona bracht daar verandering in. Tijdens de lockdown speelden ze hoopvolle liedjes voor mensen die aan hun bed gekluisterd waren. De reacties logen er niet om. Geestig, ontroerend en bezield vormen de stemmen van broer en zus een prachtige blend. Beleef in AMOR een hartverwarmende avond met Pieter & Tine Spelen In Den Hof: een unieke mix met liedjes uit Pieters Nederlandstalige repertoire, klassiekers uit Tines Jukebox 2020 én enkele prachtige Engelstalige covers. Twee stemmen en één gitaar. Less is more en meer moet dat niet zijn.
reserveer voor vrijdag 18 december
reserveer voor zaterdag 19 december

 

Cadeaubon

Maak je vrienden of familie blij met een cadeaubon voor AMOR!

Koop je cadeaubon op Resengo

Bereikbaarheid

AMOR ligt vlak naast De Roma: op de Turnhoutsebaan 288-290 in 2140 Borgerhout. Je bereikt het café-restaurant op dezelfde manier als de zaal. Lees er hier alles over.

Je kan AMOR tijdens de openingsdagen (donderdag, vrijdag en zaterdag) vanaf 12:00 telefonisch bereiken via 03 600 16 80. Reserveren doe je best via bovenstaande reservatiemodule. Voor alle andere vragen kan je mailen naar amor@deroma.be.