Amor

Welkom bij AMOR, het café-restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR staat voor een plek van verbinding, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten. AMOR en ROMA zijn onlosmakelijk verbonden, naast elkaar, als broer en zus.

"AMOR: zo veel liefde, dat proef je!"

De kaart

Bij AMOR dragen we respect voor natuur en dier hoog in het vaandel. We werken enkel met producenten die onze visie delen. Telers die aan biologische landbouw doen, boeren die dierenwelzijn voorop stellen, bedrijven die hun water recycleren en met een korte keten werken door bv hun veevoeder ter plaatse te verbouwen.

Onze groenten worden geteeld door Veerle en Sander, die met hun biologische boerderij Ferm hun droom aan het waarmaken zijn. We werken met het Gaasterlands kruidenvarken dat een waardig leven leidt in familieverband. Ons rundvlees komt van kleinschalige boeren in de Alpen. En voor onze kip hebben we gekozen voor de Mechelse koekoek, lekker lokaal. We zetten geen overbeviste vissoorten op onze kaart. En we letten ook op onze verpakking, om zoveel mogelijk plastic te vermijden.

Bij AMOR kiezen we bewust voor een kleine vaste kaart en verrassen we je graag met wisselende suggesties. Uiteraard zijn veggie en vegan altijd goed vertegenwoordigd.

Reserveren

Eenvoudig, snel en veilig je tafel reserveren doe je via deze module! Als je naar een concert of voorstelling gaat (aanvang 20:00 - deuren 19:15), boek dan je tafel ten laatste om 18:30 en vermeld dit ook even bij de opmerking. Wij zorgen er dan voor dat je niets hoeft te missen! Haal je dat uur niet, spring gerust binnen en we kijken samen wat mogelijk is.

Cadeaubon

Maak je vrienden of familie blij met een cadeaubon voor AMOR!

Koop je cadeaubon

Downloads

Menukaart winter 2020 51KB
Dessertkaart winter 2020 54KB