Amor

AMOR en De Roma zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, naast elkaar en voor elkaar, als broer en zus. Bij AMOR kan je terecht voor een lekkere gezonde maaltijd voorafgaand aan je concert in De Roma. AMOR organiseert ook geregeld ‘Muziek aan Tafel’, een driegangenmenu gevolgd door een optreden dat je vanaf je tafel kan meemaken. AMOR biedt ook een podium voor intieme concerten en kleinschalige activiteiten.

Bij AMOR houden we van lekker eten! Ons team van ervaren chefs verrast je graag met vernieuwende gerechten, maar ook de klassiekers komen regelmatig aan bod. Groenten spelen zeker een hoofdrol in onze keuken en we trachten zoveel mogelijk met eerlijke lokale producten te werken. 

In het nieuwe seizoen 2021-2022 biedt AMOR bij een aantal grote concertavonden een heerlijk concertmenu aan. Het tweegangenmenu kost € 28 pp (exclusief drank en dessert) en deelnemen doe je door te reserveren via het Resengo-icoontje rechtsonderaan je scherm. Bij ‘opmerkingen’ geef je het aantal vegetarische en niet-vegetarische maaltijden aan. De aankomsttijden houden rekening met de aanvang van het concert, zodat iedereen mooi op tijd in de zaal kan plaatsnemen. Ook indien je niet naar het concert gaat, ben je welkom om van een concertmenu te genieten. 
Het concept van Muziek aan Tafel is eenvoudig. Je reserveert vooraf een tafel voor jou en je gezelschap. Voor de vaste prijs van € 50 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vlees of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert in AMOR voorgeschoteld. 
Hieronder vind je het menu voor de komende weken.

MENU: 21 januari (muziek aan tafel)

Voorgerecht : mergpijp met peterselie en hazelnoten. Veggie : “mergpijp” van pastinaak met peterselie en hazelnoten

Hoofdgerecht : gegrilde varkenskotelet of gerookte koolrabi met blackwellsaus, seizoensgroentjes en aardappel

Dessert : mergpijp met huisgemaakt rode vruchtenijs

COVID-19 richtlijnen

Bij de Muziek aan Tafel avonden in AMOR volgen we de COVID-19 regels voor horeca. Bij het binnenkomen draag je een mondmasker en ben je verplicht om je COVID Safe Ticket te tonen, samen met een identiteitsbewijs. Enkel als je aan tafel zit, mag je het mondmasker afzetten. Deze regel is ook van toepassing bij een gewoon restaurantbezoek

Tijdens een concert of andere activiteit zonder eten in AMOR volgen we de COVID-19 regels van de evenementensector. Je toont je COVID Safe Ticket aan de inkom en draagt in huis constant je mondmasker. Enkel op het moment je van je drankje drinkt, mag je het mondmasker kortstondig afzetten.

Bereikbaarheid

AMOR ligt vlak naast De Roma: op de Turnhoutsebaan 288-290 in 2140 Borgerhout. Je bereikt het restaurant op dezelfde manier als de zaal. Lees er hier alles over.

Je kan AMOR tijdens de openingsmomenten telefonisch bereiken via 03 600 16 80. Reserveren doe je best via bovenstaande reservatiemodule. Voor alle andere vragen kan je mailen naar amor@deroma.be.

"AMOR: zo veel liefde, dat proef je!"