Amor

AMOR en De Roma zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, naast elkaar en voor elkaar, als broer en zus. Bij AMOR kan je terecht voor een lekkere gezonde maaltijd voorafgaand aan je concert in De Roma. AMOR organiseert ook geregeld ‘Muziek aan Tafel’, een driegangenmenu gevolgd door een optreden dat je vanaf je tafel kan meemaken. AMOR biedt ook een podium voor intieme concerten en kleinschalige activiteiten.

Bij AMOR houden we van lekker eten! Ons team van ervaren chefs verrast je graag met vernieuwende gerechten, maar ook de klassiekers komen regelmatig aan bod. Groenten spelen zeker een hoofdrol in onze keuken en we trachten zoveel mogelijk met eerlijke lokale producten te werken. 

In juni biedt AMOR een concertmenu aan voor zij die naar het benefietconcert van Ruben Block gaan. Het menu kost € 28 en deelnemen doe je door te reserveren via het Resengo-icoontje rechtsonderaan je scherm. Bij ‘opmerkingen’ geef je het aantal vegetarische en niet-vegetarische maaltijden aan. De aankomsttijden houden rekening met de aanvang van het concert, zodat iedereen mooi op tijd in de zaal kan plaatsnemen. Ook indien je niet naar het concert gaat, ben je welkom om van een concertmenu te genieten. Let wel dat de huidige corona maatregelen beperken tot 4 gasten per tafel. Welkom!

CONCERTMENU 11 en 12 juni

Voorgerecht: vegan asperges à la flamande
Hoofdgerecht: eend met rode biet & muntkroketjes, seizoensgroenten // gepofte koolrabi met geitenkaas, rode biet & muntkroketjes, seizoensgroenten

CONCERTMENU 14 t/m 17 juni

Voorgerecht: rapensteel met look, chilli en sojasaus
Hoofdgerecht: gelakt buikspek (of gelakte Portobello), paksoi, rijst noedels, miso

CONCERTMENU 19/m 22 juni

Voorgerecht: Meirapencrême, gepofte rode quinoa, opgelegde radijs, verse kruiden
Hoofdgerecht: canneloni van pancetta en spitskool, gerookte halloumicrumble met nduja, radicchio, saus van tomaat en watermeloen // vegan canneloni, gerookte kikkererwtencrumble, radicchio, saus van tomaat en watermeloen

Bereikbaarheid

AMOR ligt vlak naast De Roma: op de Turnhoutsebaan 288-290 in 2140 Borgerhout. Je bereikt het restaurant op dezelfde manier als de zaal. Lees er hier alles over.

Je kan AMOR tijdens de openingsmomenten telefonisch bereiken via 03 600 16 80. Reserveren doe je best via bovenstaande reservatiemodule. Voor alle andere vragen kan je mailen naar amor@deroma.be.

"AMOR: zo veel liefde, dat proef je!"