Amor

AMOR en De Roma zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, naast elkaar en voor elkaar, als broer en zus. Bij AMOR kan je terecht voor een lekkere gezonde maaltijd voorafgaand aan je concert in De Roma. AMOR organiseert ook geregeld ‘Muziek aan Tafel’, een driegangenmenu gevolgd door een optreden dat je vanaf je tafel kan meemaken. AMOR biedt ook een podium voor intieme concerten en kleinschalige activiteiten.

Bij AMOR houden we van lekker eten! Ons team van ervaren chefs verrast je graag met vernieuwende gerechten, maar ook de klassiekers komen regelmatig aan bod. Groenten spelen zeker een hoofdrol in onze keuken en we trachten zoveel mogelijk met eerlijke lokale producten te werken. 

In het nieuwe seizoen 2021-2022 biedt AMOR bij een aantal grote concertavonden een heerlijk concertmenu aan. Het tweegangenmenu kost € 28 pp (exclusief drank) en deelnemen doe je door te reserveren via het Resengo-icoontje rechtsonderaan je scherm. Bij ‘opmerkingen’ geef je het aantal vegetarische en niet-vegetarische maaltijden aan. De aankomsttijden houden rekening met de aanvang van het concert, zodat iedereen mooi op tijd in de zaal kan plaatsnemen. Ook indien je niet naar het concert gaat, ben je welkom om van een concertmenu te genieten. 

Het concept van Muziek aan Tafel is eenvoudig. Je reserveert vooraf een tafel voor jou en je gezelschap. Voor de vaste prijs van € 50 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vlees of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert in AMOR voorgeschoteld. 

COVID-19 richtlijnen

Bij de Muziek aan Tafel avonden in AMOR volgen we de huidig geldende COVID-19 regels voor horeca. Met de recente versoepelingen zijn er vanaf 1 september geen beperkingen meer op het aantal personen aan tafel en de afstand tussen de tafelgezelschappen. Aan tafel hoef je geen mondmasker te dragen. Als je je verplaatst in het restaurant geldt wel nog de mondmaskerplicht. Deze regel is ook van toepassing bij een gewoon restaurantbezoek.

Tijdens een concert of andere activiteit zonder eten in AMOR volgen we de regels van de evenementensector en vervalt vanaf 1 september de sociale afstand regel en zijn mondmaskers niet verplicht. De maximum capaciteit van de zaal is immers lager dan 200 personen.

Bereikbaarheid

AMOR ligt vlak naast De Roma: op de Turnhoutsebaan 288-290 in 2140 Borgerhout. Je bereikt het restaurant op dezelfde manier als de zaal. Lees er hier alles over.

Je kan AMOR tijdens de openingsmomenten telefonisch bereiken via 03 600 16 80. Reserveren doe je best via bovenstaande reservatiemodule. Voor alle andere vragen kan je mailen naar amor@deroma.be.

"AMOR: zo veel liefde, dat proef je!"