Return Praktisch

Eindejaarsactie

Schenk jouw geliefden of vrienden een gezellige avond in De Roma of een lekker etentje in AMOR!

Het eindejaar is traditioneel cadeautjestijd. Uiteraard doen wij ook mee: bij aankoop van een cadeaubon t.w.v. minimum 50 euro voor tickets van De Roma, of voor een etentje in AMOR, krijg je een mooi extraatje. Je kan kiezen tussen een feestelijk pakket met vier soorten Seefbier, inclusief een stevig glas, of een non-alcoholisch frisdrankenpakket van OXFAM, inclusief een uniek notitieboekje met ons logo op.

Wil je af van je oude drankbonnen?
Je kan ze tijdens deze eindejaarsactie eenmalig gebruiken voor de aankoop van een cadeaubon. Grijp je kans om je voorraad snel weg te werken!

Waar kan je terecht voor deze eindejaarsactie?
Aan de ticketbalie (Turnhoutsebaan 329 - open elke werkdag van 13:30 tot 17:00 + op dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 12:30 + op dinsdag tot 18:30) kan je terecht voor waardebonnen van De Roma en AMOR.
In het café-restaurant (Turnhoutsebaan 288 - open op dinsdag van 10:00 tot 17:00 + op woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 23:00 + in het weekend van 17:00 tot 23:00) kan je enkel een AMOR waardebon kopen.

De cadeaubon kan je niet onmiddellijk bij de aankoop verzilveren als betalingsmiddel voor tickets van De Roma of een etentje in AMOR. Je kan niet online of telefonisch bestellen in het kader van de eindejaarsactie. Deze actie loopt tot en met vrijdag 10 januari 2020 of zolang de voorraad strekt.