Return Praktisch

Geef De Roma cadeau!

Eindejaarsactie

Op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk? Verras jezelf, je vrienden of familie dit jaar dan op een origineel De Roma-cadeau. Een verrassingsconcert of een prachtig boek over het unieke verhaal van De Roma. Een waardebon voor een concert naar keuze of voor een etentje in AMOR … Er is voor ieder wat wils!

Touwtje trek!
Koop je je cadeau in onze feestshop aan de ticketbalie? Waag je kans dan in onze feestelijke grabbelton en win één van de vele prijzen, waaronder een duoticket voor een niet-uitverkocht concert naar keuze! De ticketbalie is open op di & vr van 10:00 tot 13:00 en op wo van 13:00 tot 17:00.

Verrassingsconcert

Altijd spannend, zo'n verrassingsconcert, ook voor de artiesten op het podium. Gaat het publiek de muziek waarderen of niet? Onze keuzes van de afgelopen jaren (Sylvie Kreusch en Portland) waren duidelijk een schot in de roos! 
Prijs: 15 euro in voorverkoop - koop hier

Boek

Daar is het dan! Met trots presenteren we De Roma – Het Verhaal. Rijkelijk geïllustreerd en boordevol anekdotes, interviews en verhalen van achter de schermen geeft dit prachtige boek een unieke kijk op De Roma. Van bij het ontstaan in 1928 tot aan het verval en de sluiting in de jaren tachtig. Met als kers op de taart de glorieuze heropening in 2003 en de 20 succesjaren die erop volgden.
Je kan deze prachtige uitgave - 256 pagina's dik - nu bestellen. 
Prijs: 25 euro - koop hier

Waardebon

Doe een avondje in de mooiste zaal van Antwerpen en omstreken cadeau. Je bepaalt zelf het bedrag van de waardebon, waarmee jij of je vrienden eender welk concert of activiteit in De Roma kunnen boeken of een etentje in AMOR kunnen betalen. 
Waarde: zelf te bepalen - koop hier

Drinkbus

Met de duurzame, elegante Dopper-drinkbus uit rvs heb je je drankje altijd bij de hand.
Prijs: 20 euro - koop hier