Return Praktisch

Verras jezelf, familie en vrienden!

Feestshop

Op zoek naar het ideale geschenk? Dan hebben we goed nieuws. Ter ere van 20 jaar De Roma presenteren we originele cadeaus om je vrienden, familie of jezelf mee te verrassen. Alle geschenken zijn afzonderlijk verkrijgbaar of je kiest voor een samengesteld feestpakket. De foto's vind je helemaal onderaan deze pagina. KOOP HIER

Zeefdruk T-shirt
Yema Gieskes ontwierp voor 20 jaar De Roma een prachtige, exclusieve print in zeefdruk. Wij maakten er een stijlvol T-shirt mee.
Prijs: 20 euro

Zeefdruk poster
Yema Gieskes ontwierp voor 20 jaar De Roma een prachtige, exclusieve print in zeefdruk. Wij maakten er een kleurrijke poster mee.
Prijs: 20 euro

Feestbier
De Roma bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd. Speciaal voor de gelegenheid bieden we een heldergoud feestbier van hoge gisting aan. Je krijgt er ook twee originele De Roma-glaasjes bij.
Prijs: 20 euro

Drinkbus
Met de duurzame, elegante Dopper-drinkbus uit rvs heb je je drankje altijd bij de hand.
Prijs: 20 euro

Zadelhoesje
Nooit meer een natte broek met het kleurrijke zadelhoesje van De Roma.
Prijs: 5 euro

Feestpakket L
Moeite om te kiezen? Ga dan voor dit feestelijk cadeaupakket met én het feestbier, én de drinkbus, én het zadelhoesje. 
Prijs: 40 euro

Feestpakket XL
Kan je helemaal niet kiezen? Ga dan voor dit feestelijk cadeaupakket met én het feestbier, én de drinkbus, én het zadelhoesje, én de zeefdruk (je kan kiezen voor de poster of het T-shirt). 
Prijs: 50 euro

Waardebon De Roma
Doe een avondje in de mooiste zaal van Antwerpen en omstreken cadeau. Je bepaalt zelf het bedrag van de waardebon, waarmee jij of je vrienden eender welk concert of activiteit in De Roma kunnen boeken. 

Hoe bestellen en afhalen?

Online
Bestel je cadeau(s) in onze online feestshop. Je kan ze afhalen aan de ticketbalie van De Roma (Turnhoutsebaan 329, 2140 Borgerhout) tijdens de openingsuren van de ticketbalie (dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 13:00 of woensdag van 13:00 tot 17:00). Lukt het niet om de cadeaus af te halen of mee te nemen? Mits betaling van de verzendingskosten, sturen we ze graag naar je op.

Aan de ticketbalie
Koop je cadeau(s) aan de ticketbalie (Turnhoutsebaan 329, 2140 Borgerhout) tijdens de openingsuren van de ticketbalie (dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 13:00 of woensdag van 13:00 tot 17:00). Je kan ze meteen meenemen.

In de zaal
Koop je cadeau(s) in De Roma zelf en neem ze meteen mee. Dit kan iedere keer er een activiteit plaatsvindt. Onze vrijwilligers helpen je ter plaatse met plezier verder.