De Roma - Het verhaal

Unieke boek nu te koop!

Daar is het dan! Met veel trots presenteren we De Roma – Het Verhaal. Rijkelijk geïllustreerd en boordevol anekdotes, interviews en verhalen van achter de schermen geeft dit prachtige boek een unieke kijk op De Roma. Van bij het ontstaan in 1928 tot aan het verval en de sluiting in de jaren tachtig. Met als kers op de taart de glorieuze heropening in 2003 en de 20 succesjaren die erop volgden.

Je kan deze prachtige uitgave - 256 pagina's dik - nu bestellen. 
Prijs: 25 euro - koop hier

Zeefdruk T-shirt
Yema Gieskes ontwierp voor 20 jaar De Roma een prachtige, exclusieve print in zeefdruk. Wij maakten er een stijlvol T-shirt mee.
Prijs: 20 euro

Zeefdruk poster
Yema Gieskes ontwierp voor 20 jaar De Roma een prachtige, exclusieve print in zeefdruk. Wij maakten er een kleurrijke poster mee.
Prijs: 20 euro

Feestbier
De Roma bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd. Speciaal voor de gelegenheid bieden we een heldergoud feestbier van hoge gisting aan. Je krijgt er ook twee originele De Roma-glaasjes bij.
Prijs: 20 euro

Drinkbus
Met de duurzame, elegante Dopper-drinkbus uit rvs heb je je drankje altijd bij de hand.
Prijs: 20 euro

Zadelhoesje
Nooit meer een natte broek met het kleurrijke zadelhoesje van De Roma.
Prijs: 5 euro

Feestpakket L
Moeite om te kiezen? Ga dan voor dit feestelijk cadeaupakket met én het feestbier, én de drinkbus, én het zadelhoesje. 
Prijs: 40 euro

Feestpakket XL
Kan je helemaal niet kiezen? Ga dan voor dit feestelijk cadeaupakket met én het feestbier, én de drinkbus, én het zadelhoesje, én de zeefdruk (je kan kiezen voor de poster of het T-shirt). 
Prijs: 50 euro

Waardebon De Roma
Doe een avondje in de mooiste zaal van Antwerpen en omstreken cadeau. Je bepaalt zelf het bedrag van de waardebon, waarmee jij of je vrienden eender welk concert of activiteit in De Roma kunnen boeken.