Toon je hart voor De Roma

Wat kan jij doen om ons door de coronacrisis te helpen?

Na vijftien jaren van opbouw, floreert De Roma als nooit tevoren. Die positieve dynamiek vertaalt zich in een fantastische programmatie en talloze projecten. In 2019/2020 waagden we de gok om een restaurant te openen voor ons publiek, plaatsten we een lift, vernieuwden we onze afgeleefde foyers en verbeterden we de brandveiligheid.

En toen stond er plots een zwart beest voor de deur: het coronavirus. Op 12 maart 2020 viel ons ijzeren rolluik op de Turnhoutsebaan met een harde klap naar beneden. De deuren bleven uiteindelijk anderhalf jaar gesloten. Ons vast personeel werd in tijdelijke werkloosheid geplaatst. Maar het grootste deel van onze vaste kosten, zoals de huur van de zaal, liep gewoon door. De Roma is voor 85 procent afhankelijk van eigen inkomsten, die volledig wegvielen. Gelukkig stonden we niet alleen. De Roma wordt gedragen door vele schouders. Ook deze crisis kunnen we te boven komen. Samen met onze vrijwilligers en onze personeelsleden, samen met de artiesten, samen met ons publiek, samen met jou.

Ontdek hier wat jij kan doen om ons te steunen:

1 Steun ons met een gift

Met een gift help je ons om de afgelopen financieel zware periode zo snel mogelijk door te komen. Storten kan online via deze pagina van de Koning Boudewijnstichting (eenmalig of maandelijks terugkerend). Doe je het liever via een overschrijving dan kan dit op rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 met gestructureerde mededeling +++017/1560/00077+++. Voor alle giften van meer dan 40 euro krijg je een fiscaal attest waardoor je er bijna de helft van terugkrijgt via de belastingen. 

 

2 Koop tickets

Natuurlijk zien we jou allerliefst terug in onze zaal. Je helpt ons én de artiesten door je tickets te kopen. Het overzicht van onze concerten vind je via de kalender. Bij aankoop van je tickets krijg je ook de mogelijkheid om een bedrag te doneren (2, 5, 10 of 15 euro) waarmee je ons helpt deze crisis te overwinnen.

 

3 Verras jezelf of je vrienden met een waardebon

Doe jezelf of je vrienden een avondje in De Roma cadeau. Een waardebon van De Roma blijft eeuwig geldig. Het bedrag kies jezelf. Klik hier om te bestellen. Maak je liever iemand blij met een etentje in ons restaurant AMOR? Ook dat kan met een AMOR waardebon.

 

Duizendmaal dank voor je steun! We verwelkomen je zo snel mogelijk opnieuw met veel liefde in onze zaal.

Downloads

Fonds Vrienden van De Roma - permanente betalingsopdracht 227KB