Regels van het huis

Inkombeleid

Zitplaatsen in De Roma zijn ONGENUMMERD, u kan dus zelf kiezen waar u gaat zitten.
Sommige concerten zijn voor een STAAND publiek. Er zijn dan geen stoelen beschikbaar. Controleer dit aub voordat u uw tickets koopt.

 

De DEUREN OPENEN 45 minuten voor aanvang van de activiteit.
Onbetaalde reservaties moeten ten laatste 15 MINUTEN VOOR AANVANG afgehaald worden, daarna worden de plaatsen terug vrijgegeven.
We herinneren eraan dat we STIPT op het aangegeven uur beginnen. Laatkomers mogen soms niet meer binnen omdat dit zeer storend is voor publiek en artiesten. (Dit geldt vooral bij theatervoorstellingen en films).

 

Om de ticketcontrole vlot te laten verlopen vragen we iedereen hun tickets uitgeprint of als passbook/Wallet-file mee te brengen. Tickets die als pdf op smartphone worden aangeboden worden niet even vlot gescand en kunnen dus leiden tot vertraging.

 

Tickets worden NIET TERUGBETAALD, tenzij de voorstelling wordt afgelast.

 

Verplichte vestiaire

Omwille van veiligheidsredenen en uw eigen comfort hebben we graag dat iedereen zijn jassen, regenschermen en (rug)zakken afgeeft aan de vestiaire. Deze is gratis en bewaakt door onze vrijwilligers. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, realiseren we met zijn allen een veilige omgeving voor uw plezier.

 

Opnames verboden

Het maken van foto's, film- video- of geluidsopnames is verboden. Persfotografen vragen op voorhand toestemming via pers@deroma.be

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie