Na je bestelling

Factuur

Je kan uiteraard altijd een factuur krijgen van je bestelling. Mail je ordernummer samen met alle gegevens die noodzakelijk zijn om een factuur op te maken door naar sofie@deroma.be.

 

Vragen of opmerkingen

Heb je een vraag over je ticketbestelling, is er iets niet helemaal juist gegaan met je betaling? Heb je een opmerking over je avond in De Roma of wil je meer informatie?
Stuur dan een mailtje naar balie@deroma.be. Wij proberen zo snel mogelijk een antwoord of oplossing te geven.

 

Terugbetaling bij een afgelast concert

Tickets worden nooit terugbetaald. Enkel wanneer een concert wordt afgelast of verplaatst kan je een terugbetaling aanvragen. Wij doen al het mogelijke om je zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van wijzigingen of aflassingen. Als je het nieuws via een andere weg hebt vernomen en een terugbetaling wil aanvragen dan kan je dit doen door jouw ordernummer, naam en adres en aantal tickets door te geven via e-mail aan terugbetaling@deroma.be. Wij kunnen terugbetalingen uitvoeren tot 2 maanden na de aankondiging van de wijziging.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie