Prijzen en kortingen, een woordje uitleg

Bij De Roma werken wij met een voorverkooptarief en een kassatarief. Dat wil zeggen dat als je je kaarten op voorhand koopt je een korting krijgt. Betaal je pas aan de inkomkassa dan betaal je € 2 meer.

De prijs van een concert bestaan altijd uit 2 tarieven: basis en korting. Korting geven we aan -26-jarigen, 65-plussers, inwoners van 2140 of 2060 Antwerpen

Bv. als er bij een concert staat: VVK € 18/16 (KASSA + € 2), dan wil dit zeggen; € 18 basistarief, € 16 kortingstarief. In beide gevallen betaal je € 2 extra aan de inkomkassa.

Staat er maar 1 prijs vermeldt dan zijn er voor dit concert geen kortingen mogelijk.

Bij films, lezingen, infoavonden, t-dansants, …. waar er maar 1 prijs vermeld wordt zijn er ook geen kortingen mogelijk.

Groepskorting: Vanaf je 10 tickets of meer voor een voorstelling koopt krijg je op al de tickets de groepsprijs. Deze is gelijk aan de kortingprijs. Het groepstarief kan niet online worden gegeven, hiervoor bel of kom je best even naar de ticketbalie.

Kansentarief: Je kan bij De Roma voor de meeste voorstellingen kaarten krijgen aan het kansentarief. Meer info over dit tarief en of je hiervoor in aanmerking komt kan je hier vinden of navragen aan onze ticketbalie.

Speciale kortingen of actieprijzen: De Roma heeft verschillende partners waarvan de leden met een extra korting hun kaarten kunnen kopen. In veel gevallen kan dit ook online.

In alle andere gevallen neemt u best contact op met onze ticketbalie.

 

We streven er bij De Roma naar om een duidelijk en transparant prijzenbeleid te voeren.
Als onze geafficheerde prijzen zijn inclusief ticketkosten en inclusief B.T.W. Er zijn wel extra kosten verbonden aan het reserveren van tickets als je ze thuis per post wilt ontvangen. Bij een online bestelling kan je op een bepaald moment zien dat die kost € 2 bedraagt. Zo blijft het duidelijk en helder. Als je hier vragen of opmerkingen over hebt mag je dit altijd melden aan bart@deroma.be.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie