Neem je kaarten mee naar De Roma

Als je online of telefonisch kaarten bestelt kan je altijd kiezen om je kaarten zelf te printen of om ze te bewaren in je digitale wallet op je smartphone.

Na betaling krijg je van ons een mailtje met daarin een downloadlink om je tickets als pdf te downloaden (om ze af te drukken) of om ze in je digitale wallet te bewaren. Om de ticketcontrole vlot te laten verlopen vragen we iedereen hun tickets uitgeprint of als wallet-file mee te brengen. Tickets die als pdf op smartphone worden aangeboden worden niet even vlot gescand en kunnen dus leiden tot vertraging.

 

Via de post: Als je niet beschikt over een printer kan je je kaarten ook laten opsturen. We vragen hiervoor wel een extra van € 2 per bestelling (verzendkost). Hou er rekening mee dat de verwerking van uw bestelling en de verzending van uw tickets tot een paar dagen in beslag kan nemen. Heb je je kaarten laten opsturen maar was er geen tijd genoeg om ze tot bij jou thuis te krijgen? Dan kan je ze ook op naam afhalen aan de inkomkassa de dag van de voorstelling.

Je krijgt dan een zogenaamd hard-ticket toegestuurd. Dit is een “ouderwets” ticket met hierop het logo van De Roma. Ook uitermate geschikt dus voor verzamelaars en nostalgici.

 

Als je je kaarten aan de ticketbalie komt kopen printen we die altijd meteen voor je uit. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om je kaarten digitaal te ontvangen.

 

Aan de inkomkassa printen we in principe enkel de kaarten uit die daar worden aangekocht. Als de drukte het toelaat kunnen we je vergeten tickets opnieuw opzoeken en inscannen. Heb je je kaarten laten opsturen maar was hiervoor geen tijd genoeg? Dan kan je ze ook op naam afhalen aan de inkomkassa de dag van de voorstelling.