Tickets betalen

Je kan bij De Roma op heel veel verschillende manieren je kaartjes betalen. Hieronder een overzicht met wat je waar terecht kan.

Online kan je je kaarten betalen met Bancontact, VISA, Mastercard, IDEAL en nieuwe waardebonnen (met code) van De Roma.

Aan de ticketbalie kan je betalen met Bancontact, VISA, Mastercard, Cash, oude en nieuwe waardebonnen van De Roma, cultuurcheques, A-kaartpunten. Kortom, alle (niet online) betaalmiddelen die wij aanvaarden.

Telefonisch kunnen we kaarten reserveren die je kan ophalen aan onze ticketbalie of met overschrijving kan betalen. Waardebonnen van De Roma (met code) en cultuurcheques van Gate 15 kunnen we telefonisch ook verzilveren. Na betaling kan je de kaarten zelf printen of laten versturen met de post.

Inkomkassa: je koopt best je kaarten op voorhand, maar je kan bij niet-uitverkochte voorstellingen ook altijd kaarten kopen aan de inkomkassa, al betaal je dan in de meeste gevallen € 2 extra. De kassa opent telkens 45 minuten voor aanvang van het concert of de voorstelling.
Je kan hier cash, met Bancontact, VISA of Mastercard, oude en nieuwe waardebonnen van De Roma, cultuurcheques en A-kaartpunten betalen.

 

Een overzicht van alle betaalmethoden

Kaarten aan de inkomkassa reserveer je best op voorhand. Als het concert uitverkocht is kan je daar geen kaarten meer kopen.

  Online Ticketbalie Telefonisch inkomkassa
Cash nee ja nee ja 
Bancontact ja ja nee  ja 
Maestro nee ja  nee  ja 
VISA ja  ja  nee  ja 
Mastercard ja  ja  nee  ja 
IDEAL ja  nee  nee  nee 
Waardebon oud (zonder code) nee  ja  nee  ja 
Waardbon nieuw (met code) ja ja  ja  ja 
Cultuurcheques (Edenred, Sodexo, ...) nee  ja  nee  ja 
Gate 15 cultuurcheques nee  ja  ja  ja 
Jongeren cultuurcheques nee  ja  nee  ja 
A-kaartpunten nee  ja  nee  ja 
Overschrijving nee  ja  ja  nee 

 

 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie