Waardebonnen en cheques

Waardebonnen

Doe een avondje in de mooiste zaal van Antwerpen en omstreken cadeau! Je kan zélf bepalen welke waarde je jouw cadeau wil geven. Waardebonnen blijven geldig zolang De Roma bestaat. Klik hier om nu te bestellen!

 

Betalen met een waardebon van De Roma:

Staat er op je waardebon een code?

  • Nee? Dan is dit een oude waardebon. Die is nog geldig en kan je omruilen aan onze ticketbalie of inkomkassa. Onze contactgegevens vind je hier.
  • Ja? Dan ben je al iets minder lang geleden in de watten gelegd en heb je een nieuwe waardebon. Je kan met deze bon ook telefonisch kaarten bestellen. Geef de code door en betaal met je waardebon. Online is deze optie helaas even niet meer beschikbaar. We werken hard aan een oplossing.


Filmbonnen

Heb je een filmbon van De Roma gekregen, dan mag je gratis naar een film in De Roma (met als maximum toegangsprijs 5 €). Reserveer op voorhand je kaartje via onze ticketbalie en ruil op de dag zelf de bon in aan de inkomkassa.


 

Cultuurcheques

De Roma aanvaardt SABAM-, Sport & Culture cheques van Sodexo en Edenred, Cadeau Pass van Sodexo en cultuur sjeks van Agrafa. We geven geen geld terug op deze cheques.

Wens je tickets te kopen met cultuurcheques, dan moet je langs de ticketbalie komen.
Let er wel altijd op dat je cheque nog geldig is. De vervaldatum staat op je cheque. Je kan met de cheque betalen tot op de dag van die datum; dat kan ook nog voor voorstellingen/concerten die na die datum vallen.

 

Cultuurcheques voor Antwerpse studenten (academiejaar 2018-2019)

Zeven cultuurcheques, tien euro, drie moves: Bij De Roma kan je in de meeste gevallen ook terecht met je cultuurcheque van Gate 15. Indien dit niet het geval kan je dit terugvinden bij de info van het concert.
De Roma aanvaardt enkel de muziekcheque voor concerten of de filmcheque voor films in De Roma, dus geen theater of klassieke muziekcheques. Je kan je cheque telefonisch of aan onze ticketbalie verzilveren. Je kan dit niet doen tijdens een online bestelling.
De volledige werkwijze, kalender, tips en alle deelnemende cultuurhuizen vind je hier.

 

Cultuurcheques voor Jongeren (academiejaar 2018-2019)

Middelbare scholieren vanaf 15 jaar kunnen voordelig naar een selectie van voorstellingen in De Roma dankzij de cultuurshock cheques voor scholieren. Voor welke voorstellingen of concerten je dezer cheque kan gebruiken lees je in onze kalender. Alle info over hoe je deze cheque kan kopen vind je hier.