Help De Roma in de lift!

Een lift, een nieuwe bar en de grondige renovatie en herinrichting van onze foyer. Dat zijn de nieuwe uitdagingen van De Roma en haar 470 vrijwilligers. Help jij ons om deze droom te realiseren? We zijn op zoek naar 100.000 euro. Dat is veel, maar niet onmogelijk. Het zijn namelijk 1000 mensen die 100 euro schenken.

Momenteel (op 16/05/19) bedraagt de tussenstand 95.030 euro. 58.030 euro kwam binnen via mensen die De Roma een warm hart toedragen, de Nationale Loterij deed er nog eens 25.000 euro bovenop en vrouwenorganisatie Soroptimist International Club Antwerpen overhandigde een cheque van 12.000 euro. Dat is fantastisch, we zijn er bijna! Steun ons vandaag nog en bouw mee aan het unieke verhaal van De Roma. Stort online via deze link of schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE23 7340 0776 8291 met vrije mededeling: ‘Help De Roma in de lift’.

 

Als bedanking word je uitgenodigd bij de opening van onze nieuwe foyer en krijg je een exclusieve uitvergrote foto van De Roma, gemaakt door één van onze vijf huisfotografen. Vergeet zeker niet om je gegevens achter te laten en je foto te kiezen via dit formulier.

 

Een nieuwe stap in het verhaal van De Roma

De Roma is uniek. Onze oude cinema- en variétézaal in hartje Borgerhout werd door talloze vrijwilligers met de blote handen van de ondergang gered. Vandaag bezorgen we jaarlijks zo’n 200.000 muziek- en filmliefhebbers een onvergetelijke ervaring. Ook jou!

 

Met de herinrichting en renovatie van onze foyer willen we onze vele bezoekers nog meer in de watten leggen. Met de installatie van een lift kunnen we De Roma beter toegankelijk maken, zodat ook mensen die moeilijk te been zijn, kunnen genieten van een fijn concert. En met een nieuwe bar zorgen we ervoor dat onze vele vrijwilligers je nog beter kunnen bedienen.

 

Uiteraard kan een renovatie van onze prachtige foyer enkel met respect voor de geschiedenis en authenticiteit van ons gebouw. Dat kost geld. We zoeken in totaal 100.000 euro. Meer dan 95.000 euro is ondertussen binnen. Ons einddoel is heel dicht bij. Zeker als ook jij je steentje bijdraagt behalen we voor de zomer het benodigde bedrag.

 

Als alles volgens plan loopt, starten de renovatiewerken in de zomer van 2019 en opent de vernieuwde foyer bij de start van het nieuwe seizoen in september 2019.

 

Ontvang een exclusieve De Roma-foto!

Help jij De Roma in de lift door 100 euro te storten? Dan ontvang je naast een uitnodiging voor de feestelijke opening van onze nieuwe foyer een exclusieve foto-afdruk, gemaakt door één van onze huisfotografen. Nisran Azouaghe, Joris Bulckens, Lieve Boussauw , Thomas Geuens en Julie Rommelaere selecteerden hun favoriete De Roma-beelden. Een prachtig cadeau voor iedereen die De Roma een warm hart toedraagt.

 

Onderaan deze pagina zie je de geselecteerde foto's. Via dit formulier kan je je fotokeuze doorgeven. Bellen kan ook: 03 600 16 70. We overhandigen de door jou gekozen foto tijdens de feestelijke opening van onze vernieuwde foyer. De datum hiervoor maken we later bekend. Indien je niet aanwezig kan zijn op het openingsfeest, kan je je foto nadien afhalen aan onze ticketbalie (Turnhoutsebaan 329).

 

Heb je vragen over onze ‘Help De Roma in de lift-actie’ of wil je meer uitleg? Aarzel niet om ons te contacteren: indelift@deroma.be of 03 600 16 70.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie