Danny Vera

CORONA-UPDATE: het concert van Danny Vera wordt verplaatst van 23 oktober 2020 naar 29 oktober 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht. Voor de vele fans op de wachtlijst: er komt een extra concert bij op 28 oktober 2021, tickets daarvoor zijn nu te koop. 

Pure vintage rock'n'roll voor fans van Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley.

Het Nederlandse rock'n'rollfenomeen Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. Hij begon ooit in de kroeg maar bouwde de voorbije jaren een hondstrouw publiek op dat hem tot op overvolle festivalweides en in uitverkochte stadions bracht. In het voorjaar van 2019 scoort Danny Vera zijn eerste nationale hit met zijn nummer Roller Coaster. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit en haalde ondertussen al meer dan 24 miljoen (!) streams op Spotify. Ondertussen werd Roller Coaster ook opgepikt door de Belgische radiostations en verovert de prachtige song de Vlaamse radiogolven. De volledige voorjaars- en najaarstournee van Danny Vera verkocht in een mum van tijd uit, maar speciaal voor de Belgische fans doet hij er één exclusieve clubshow bij op 23 oktober. In De Roma natuurlijk!

Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld is.

 

Alle data

20:00
Grote Zaal
staand
Koop tickets
20:00
Grote Zaal
staand
Uitverkocht