De Mens + support: And Then Came Fall

Door de coronacrisis moet De Roma de deuren in 2020 noodgedwongen sluiten. Het concert van De Mens dat gepland stond voor 22 december 2020 wordt verplaatst naar 11 december 2021. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht. Door tijdelijk te sluiten hopen we de coronastorm heelhuids door te komen en er in januari 2021 weer voor de volle 100% te staan. Dank voor je begrip. Klik hier voor meer info over onze sluiting.

Rockklassiekers uit de Belpop voor fans van Noordkaap, Gorki en De Kreuners

Weinig bands hebben zo’n invloed gehad op de Nederlandstalige rockscene als De Mens. Irene, Dit is mijn huis, Nederland, Maandag, Ergens onderweg, Sheryl Crow I need you so, Jeroen Brouwers (Schrijft een boek) … de lijst nummers die we met z’n allen uit het hoofd kunnen meezingen, is haast eindeloos. De Mens is een band om te koesteren, met poëtische liedjes die naar het hart grijpen, maar evengoed met stevig rockende songs die zalen op hun kop zetten.

Onder het motto ‘je publiek moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar’ staan de heren van De Mens voor een tweede keer in De Roma. Verwacht je aan een eerlijke, machtig energieke, soms verrassende show waarin nieuw werk en hun talloze klassiekers van het podium spatten.

Als support verwelkomen we het geweldige And Then Came Fall. De Leuvense band rond singer-songwriter Annelies Tanghe en multi-instrumentalist Sam Pieter Janssens brengt dromerige soulpop die invloeden vertoont van onder meer Fleetwood Mac, Intergalactic Lovers en Alabama Shakes.  Met Should We loste ze zopas een prachtige nieuwe single, de eerste van hun tweede album dat dit najaar verschijnt. Kom op tijd!