De Mens Rock-'n-roll rond kerstmis 2020 - de clubtoer + support: And Then Came Fall

CORONA-UPDATE: het concert van De Mens wordt verplaatst (nogmaals) van zondag 24 mei naar dinsdag 22 december 2020. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling.

Rockklassiekers uit de Belpop voor fans van Noordkaap, Gorki en De Kreuners

Rock-'n-roll rond kerstmis 2020 - de clubtoer is de herkansing van de AANWEZIG!-clubtoer, een tournee die zich in maart van dit jaar uitzonderlijk goed aandiende, met overal wekenlang op voorhand uitverkochte concerten en … de rest van het pandemie-verhaal ken je. De Mens doet er alles aan om dit kromme jaar toch nog krachtig, vrolijk en doorvoeld af te sluiten, met energieke rockshows zoals iedereen die van hen kent, en dubbel zoveel inzet en goesting als voordien. Omdat we allemaal véél in te halen hebben.

Weinig bands hebben zo’n invloed gehad op de Nederlandstalige rockscene als De Mens. Irene, Dit is mijn huis, Nederland, Maandag, Ergens onderweg, Sheryl Crow I need you so, Jeroen Brouwers (Schrijft een boek) … de lijst nummers die we met z’n allen uit het hoofd kunnen meezingen, is haast eindeloos. De Mens is een band om te koesteren, met poëtische liedjes die naar het hart grijpen, maar evengoed met stevig rockende songs die zalen op hun kop zetten.

Onder het motto ‘je publiek moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar’ staan de heren van De Mens voor een tweede keer in De Roma. Verwacht je aan een eerlijke, machtig energieke, soms verrassende show waarin nieuw werk en hun talloze klassiekers van het podium spatten.

Als support verwelkomen we het geweldige And Then Came Fall. De Leuvense band rond singer-songwriter Annelies Tanghe en multi-instrumentalist Sam Pieter Janssens brengt dromerige soulpop die invloeden vertoont van onder meer Fleetwood Mac, Intergalactic Lovers en Alabama Shakes.  Met Should We loste ze zopas een prachtige nieuwe single, de eerste van hun tweede album dat dit najaar verschijnt. Kom op tijd!