Cultuurweekend DE ROMA KICK-OFF IN AMOR Start nieuw seizoen: 2 gratis concerten, tickets aan kortingtarief én gratis filmticket

Op zaterdag 27 augustus geven we het startschot voor ons nieuwe seizoen. Je bent die dag van harte welkom in AMOR, waar je kan genieten van 2 gratis concerten, tickets kan kopen aan kortingtarief én waar er een gratis filmticket voor je klaar ligt!

Traditioneel vond op de laatste zondag van augustus in de Antwerpse binnenstad de Cultuurmarkt plaats. De tent van De Roma op de Groenplaats was jarenlang een opvallende ontmoetingsplek waar je onder het genot van een heerlijk kopje muntthee kennis kon maken met ons nieuwe seizoen. Aan die traditie kwam jammer genoeg een einde. Maar niet getreurd, er komt een heus Cultuurweekend in de plaats. Op zaterdag 27 augustus ontvangen we je met open armen en vertellen we je alles over de talloze concerten en activiteiten van het nieuwe seizoen. Niet in onze tent op de Groenplaats dus, maar in AMOR, onze zaal naast De Roma. De bar van AMOR is die dag geopend, dus blijf gerust even hangen, drink iets lekkers en geniet van (een van) de twee optredens die we die namiddag gepland hebben. Wie er het podium zal betreden, maken we binnenkort bekend.