Emma Bale + support: PROMIS3

Door de coronacrisis moet De Roma de deuren in 2020 noodgedwongen sluiten. Het concert van Emma Bale dat gepland stond voor 15 december wordt verplaatst naar een nog te bepalen nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht. Door tijdelijk te sluiten hopen we de coronastorm heelhuids door te komen en er in januari 2021 weer voor de volle 100% te staan. Dank voor je begrip. Klik hier voor meer info over onze sluiting.

Hemelse popsongs voor fans van Lorde, Kodaline, Dua Lipa en BANKS.

Amper 20 is ze, maar Emma Bale mag zich nu al één van de meest populaire popzangeressen van België noemen. Met hits als Run, Curaçao, Worth ItCut Loose en de bloedmooie Kodaline-cover All I Want veroverde ze een vaste plaats aan de top van de Belgische popmuziek. In 2017 werd ze de jongste MIA-winnares ooit en nam ze de award voor 'Beste Solo Vrouw' mee naar huis. Datzelfde jaar trad ze op in de Dance Hall op Pukkelpop en speelde ze voor een uitverkochte AB Club. Ondertussen stond ze ook op verschillende Europese podia en afgelopen zomer deed ze de temperatuur op Rock Werchter nog een paar graden stijgen.

Met meer dan 50 miljoen streams zet Emma Bale haar triomftocht doorheen het muzieklandschap gezwind verder. Haar nieuwe single Joan verwijst naar de iconische en heroïsche Franse vrijheidstrijdster Jeanne d'Arc, door wie ze zich steeds enorm aangetrokken voelde. Net zoals haar illustere voorbeeld is Emma bereid om tot het uiterste te gaan om haar doel te bereiken.

Ook op het podium schittert de ster van Emma Bale zoals op een glasheldere poolnacht. Dit najaar stelt ze met een aantal exclusieve live shows haar nieuw werk voor. Verwacht je in De Roma aan een tintelende elektropop-show, afgewisseld met intieme songs die recht naar het hart gaan. Fans van Dua Lipa, Kodaline en Lorde weten waarheen!

Het geweldige PROMIS3 verzorgt de support. Uiterst dansbare elektropop van de bovenste plank. Kom op tijd!