Hooverphonic | Looking For Stars
Sponsor: ism Nostalgie

Bloedmooie Belgische pop-rock voor fans van Morcheeba, Lamb en Moloko

Met de piepjonge Luka Cruysberghs - winnares van The Voice 2017- haalde Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Zelf maakte ze de release van Mad About You niet bewust mee, maar de manier waarop ze het nummer in The Voice bracht, was indrukwekkend en doet ons nu al uitkijken naar haar interpretaties van andere Hooverphonic-klassiekers.

Naast gekende nummers brengt Hooverphonic in De Roma ook nieuw werk. Sinds kort ligt het nieuwe album Looking For Stars, in de rekken. Ondertussen al het tiende album, maar het eerste met nieuwe leading lady Luka Cruysberghs.

Een groep als Hooverphonic behoeft eigenlijk geen introductie. In 1996 verscheen de band op de Belgische muziekscène met A New Stereophonic Sound Spectacular en effende meteen het pad voor een internationale doorbraak. Sinds hun tweede plaat Blue Wonder Powder Milk werden de muzikale dromen van Alex Callier en Raymond Geerts steeds groter. Dat resulteerde onder andere in een aantal succesvolle concerten met symfonisch orkest.

In 2016 verscheen In Wonderland en The Best of Hooverphonic, een carrière-overzicht met 32 vintage Hooverphonic-hits en nieuwe singles. Ook in De Roma mag je je verwachten aan 'het beste van Hooverphonic'. Ditmaal met de bloedmooie stem van Luka in een glansrol.