Jethro Tull
Sponsor: ism Greenhouse Talent

Voor fans van: King Crimson, The Moody Blues, Yes 

Na twee uitverkochte shows in het Koninklijk Circus en Kursaal Oostende dit jaar, komt Jethro Tull in 2023 opnieuw naar België. Op 8 september staat één van de meest excentrieke progressieve rockbands allertijden in De Roma. Tijdens hun passage zal Jethro Tull hun allergrootste prog en classic rocksongs brengen uit legendarische albums zoals Stand Up, Benefit, Aqualung, Thick As A Brick, A Passion Play en veel meer. Verwacht je aan de very best van Jethro Tull, begeleid door een video wall die zorgt voor een heuse immersive experience. 

Halverwege de jaren zeventig was Jethro Tull één van de meest succesvolle live-acts op het wereldtoneel, wedijverend met Led Zeppelin, Elton John en zelfs de Rolling Stones. Verrassend eigenlijk voor een groep waarvan de meer verfijnde en geëvolueerde stilistische extravagantie ver verwijderd was van de pop- en rocknorm van die tijd. Met nu zo'n 30 albums op hun naam en een verkoop van in totaal meer dan 50 miljoen albums, blijft Jethro Tull internationaal touren. Ook hun nieuwste album The Zealot Gene, hun eerste nieuwe studioalbum in meer dan 20 jaar tijd, scoort hoog in de hitparades.

Het concert bij ons is uitverkocht, maar niet getreurd als je achter het net gevist hebt: er zijn nog tickets voor het concert in Capitole in Gent!