Mauro Pawlowski

Door de coronacrisis moet De Roma de deuren in 2020 noodgedwongen sluiten. Het concert van Mauro dat gepland stond voor 20 november 2020 wordt verplaatst naar 7 april 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht. Door tijdelijk te sluiten hopen we de coronastorm heelhuids door te komen en er in januari 2021 weer voor de volle 100% te staan. Dank voor je begrip. Klik hier voor meer info over onze sluiting.

Grenzeloze, melodieuze pop voor fans van Vlaanderens meest eigenzinnige muzikant.

Evil Superstars, Mauro & The Grooms, dEUS, Gruppo di Pawloski, Hitsville Drunks, Maurits Pauwels … Mauro Pawlowski rijgt de meest diverse en succesvolle projecten aaneen als ware het fonkelende diamanten aan een heldere zomerhemel. Dit najaar stelt hij in De Roma zijn langverwacht nieuw soloalbum voor, de eerste plaat onder zijn eigen naam in bijna twintig jaar.

Met Eternal SundayDrive, zoals het album zal heten, keert Mauro terug naar een genre dat weinigen nog met hem associëren: de melodieuze pop. De plaat werd geproduced door sterproducer en multitalent Jasper Maekelberg, onder meer bekend van Faces on TV.

Mauro wordt in De Roma begeleid door een veelzijdige band die verschillende generaties omvat: van twintigers tot zestigers. Maak je klaar voor Vlaanderens meest eigenzinnige muzikant en zijn ode aan de grenzeloze popmuziek.