ALBUM RELEASECONCERT IN DE FOYER VAN DE ROMA Noémie Wolfs + sounds by Lidl dj's

Muziek maken vanuit het hart zat altijd al in het DNA van Noémie Wolfs, en toch is het deze keer net iets anders terwijl ze zich voorbereidt om haar derde album, Wild At Heart, uit te brengen in november. Deze keer bundelde ze opnieuw de krachten met haar partner in crime, Simon Casier, bekend van Balthazar en Zimmerman, om het album te schrijven en te produceren in hun eigen studio. Ondanks jarenlange ervaring in de sector, was het nieuwe album toch een uitdaging omdat Noémie deze keer als schrijfster en producer betrokken was. Alles werd gedaan vanuit emotie of visie, wat meteen te horen is in de liefde voor intrigerende arrangementen die elk nummer meteen een tijdloos karakter geven.

De tien nummers op Wild At Heart beloven een onderscheidend geluid, verrijkt met nauwgezette aandacht voor details. De melodieën zijn verweven met dromerige, melancholische strijkers en een arsenaal aan analoge synths, die een nieuw facet van Noémie's muzikale evolutie onthullen. Het nieuwe geluid van Noémie heeft zich ontwikkeld van een op hiphop georiënteerd gebruik van samples op haar tweede album Lonely Boys Paradise naar een meer elektronische aanpak, waar dansbare beats inclusief analoge synths samenkomen. 

Het aankomende album is een doelbewuste verkenning van wat Noémie altijd heeft geïnspireerd. Wild At Heart vertelt het verhaal van twee geliefden die niet met elkaar kunnen leven, maar ook niet zonder elkaar kunnen. De dramaturgie van het album weerspiegelt zich ook muzikaal, wat meteen duidelijk wordt bij de eerste single Lonely Heart. In bijna acht minuten voel je de onvergelijkbare passie in haar muziek en haar stem blijft de rode draad die je even de tijd en ruimte om je heen doen vergeten.

Wild At Heart verschijnt in november. In december stelt Noémie Wolfs haar derde langspeler voor tijdens een intiem foyerconcert in De Roma.

Written & produced by Noémie Wolfs & Simon Casier
Vocals & percussion by Noémie Wolfs
Drums, percussion, synths, bass & guitar by Simon Casier
Synths by Simon Casier, Adriaan Vande Velde, Orson Wouters & Senne Guns
Strings arranged by Wietse Meys & played by Casco Phil
Mixed by Jasper Maekelberg
Mastered by Matt Colton