Paul Carrack The 20/20 Tour
Sponsor: ism Nostalgie

CORONA-UPDATE: het concert wordt verplaatst van donderdag 8 oktober 2020 naar zondag 31 oktober 2021. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling.

Goudeerlijke singer-songwriter voor fans van Mike & The Mechanics, Phil Collins, Eric Clapton en Elton John.

The Man With The Golden Voice
is terug! Paul Carrack draait al tientallen jaren mee in de muziekwereld, eerst met groepen als Ace (“How Long”), Squeeze (“Tempted”), Mike and the Mechanics (“Over My Shoulder”) en als sessiemuzikant bij onder andere Roxy Music, Roger Waters, Elton John, Sting en nog een hoop andere legendes. Ondanks zijn drukke agenda timmert Carrack al sinds begin jaren ’80 aan een solocarrière die hem maar liefst zeventien soloalbums opleverde, waarvan These Days (2018) het meest recente is.

Solohits als “Don’t Shed A Tear” en “Eyes of Blue” zijn absolute classics, maar pas sinds 2000 staat Paul als echte independent artist op de planken. Dat wordt in 2020 gevierd met een heuse 20/20 tour en de cd-box The Independent Years, Paul Carrack LIVE 2000-2020. Later volgt ook nog een kerstalbum én gaat hij mee op tour als toetsenist met Eric Clapton.