Ruben Block Solo Benefietconcerten voor De Roma

Corona-update: deze concertreeks wordt verplaatst naar latere nog te bepalen data. Van zodra de nieuwe data gekend zijn, worden tickethouders persoonlijk op de hoogte gebracht.

Unieke reeks benefietconcerten voor De Roma op initiatief van Triggerfinger-frontman Ruben Block

Niemand minder dan Triggerfinger-boegbeeld Ruben Block speelt een unieke reeks benefietconcerten om De Roma te steunen in de moeilijke coronaperiode. De opbrengst schenkt de charismatische zanger volledig aan De Roma.

Sinds 12 maart is het oorverdovend stil in onze mooie zaal. Door de coronacrisis gaan we financieel door een moeilijke periode. Ruben Block, die in februari 2019 met Triggerfinger  nog vier uitverkochte shows in De Roma speelde, voelt zich nauw verwant met onze zaal en heeft het prachtige initiatief genomen om een unieke reeks solo-benefietconcerten te spelen. Met deze concerten wil hij ons een hart onder de riem steken en financieel steunen.

De benefietconcerten vinden plaats in een intieme setting en voor een beperkt publiek zodat de veiligheid optimaal gegarandeerd wordt. De concerten betekenen een unieke kans om Ruben Block solo aan het werk te zien. Speciaal voor deze benefietconcerten stelde de zanger-gitarist een exclusieve set samen met covers, Triggerfinger-klassiekers in een nieuw kleedje én nieuwe nummers die hij nog maar zelden voor een publiek heeft gespeeld. Niet te missen dus! 

Alle data

20:00
Grote Zaal
zittend
Wachtlijst
20:00
Grote Zaal
zittend
Wachtlijst
20:00
Grote Zaal
zittend
Wachtlijst