Soulsister
Sponsor: ism Nostalgie

Soulvolle pop-rock voor fans van Paul Young, Billy Ocean en Wet Wet Wet

Zet Jan Leyers en Paul Michiels samen op een podium en je krijgt chemie. Wie er al eens bij was in De Roma weet dat Soulsister een hitmachine is waarbij de vonken en het vuur van het podium spatten. The Way to Your Heart, Tell Me What It Takes, Through Before We Started, Changes … naast een aantal nieuwe nummers beloven Jan en Polle Pap om in De Roma AL hun hits te spelen.

Het parcours dat Jan Leyers en Paul Michiels sinds het ontstaan in 1986 van het als grap gedoopte The Soul Sisters, aflegden, is indrukwekkend. Met The Way to Your Heart scoorden ze eind jaren tachtig een wereldhit om u te zeggen en hun albums Heat, Simple Rule en Swinging Like Big Dogs behoren tot de klassiekers in onze platenkast. Tel daar nog hun tientallen hits bij die in ons collectief geheugen zijn gebrand en je beseft pas goed hoe legendarisch Soulsister nu al is.

Na de ‘definitieve’ split in 1995, de eerste voorzichtige reünies en het daverende succes van de 30 jaar Soulsister-tournee drie jaar geleden zijn Jan en Paul weer helemaal terug. Met volle overtuiging, trots op wat ze hebben bereikt en nog zullen bereiken, klaar om ook jouw hart te veroveren!   

NOOT: het concert van Soulsister werd verplaatst van 27 mei 2021 naar 11 juni 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.