Soulsister
Sponsor: ism Nostalgie

Door de coronacrisis moet De Roma de deuren in 2020 noodgedwongen sluiten. Het concert van Soulsiter dat gepland stond voor zondag 20 september 2020 wordt verplaatst naar donderdag 27 mei 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht. Door tijdelijk te sluiten hopen we de coronastorm heelhuids door te komen en er in januari 2021 weer voor de volle 100% te staan. Dank voor je begrip. Klik hier voor meer info over onze sluiting.

Soulvolle pop-rock voor fans van Paul Young, Billy Ocean en Wet Wet Wet

Zet Jan Leyers en Paul Michiels samen op een podium en je krijgt chemie. Wie er al eens bij was in De Roma weet dat Soulsister een hitmachine is waarbij de vonken en het vuur van het podium spatten. The Way to Your Heart, Tell Me What It Takes, Through Before We Started, Changes … naast een aantal nieuwe nummers beloven Jan en Polle Pap om in De Roma AL hun hits te spelen.

Het parcours dat Jan Leyers en Paul Michiels sinds het ontstaan in 1986 van het als grap gedoopte The Soul Sisters, aflegden, is indrukwekkend. Met The Way to Your Heart scoorden ze eind jaren tachtig een wereldhit om u te zeggen en hun albums Heat, Simple Rule en Swinging Like Big Dogs behoren tot de klassiekers in onze platenkast. Tel daar nog hun tientallen hits bij die in ons collectief geheugen zijn gebrand en je beseft pas goed hoe legendarisch Soulsister nu al is.

Na de ‘definitieve’ split in 1995, de eerste voorzichtige reünies en het daverende succes van de 30 jaar Soulsister-tournee drie jaar geleden zijn Jan en Paul weer helemaal terug. Met volle overtuiging, trots op wat ze hebben bereikt en nog zullen bereiken, klaar om ook jouw hart te veroveren!