St. Paul & The Broken Bones

Voor fans van Black Pumas, Leon Bridges, Alabama Shakes

Sinds het ontstaan een dik decennium geleden is St. Paul & the Broken Bones in recordtempo uitgegroeid tot één van de meest opwindende soulbands ter wereld. Met zijn sensationele, gloedvolle sound - rechtreeks geïmporteerd uit Alabama - en zijn meeslepende liveoptredens blijft het getalenteerde ensemble wereldwijd de harten van muziekliefhebbers veroveren.   

St. Paul & the Broken Bones werd opgericht in 2011 in Birmingham (VS). Met Paul Janeway (zang), Jesse Phillips (bas), Browan Lollar (gitaar), Kevin Leon (drums), Al Gamble (keyboards), Allen Branstetter (trompet), Chad Fisher (trombone) en Amari Ansari (saxofoon) staat er een reeks topmuzikanten op het podium. Al meteen met hun debuutalbum Half the City in 2014, met daarop de platina-hit Call Me, legden ze de basis voor hun bruisende liveshows. Van old-school soul tot strakke zomerse funk en zelfs een vleugje disco: St. Paul & The Broken Bones schrikt er niet voor terug om muzikale grenzen te doorbreken. Zo integreerden ze twee jaar geleden op het album The Alien Coast zelfs een fris vleugje psychedelica in hun nummers. 

Het talent van St. Paul & The Broken Bones blijft niet onopgemerkt. Ze deelden het podia met legendes als The Rolling Stones, Lizzo en Black Pumas en stonden op festivals als Coachella, Lollapalooza, Glastonbury en Bonnaroo. Zelfs Sir Elton John kon niet weerstaan aan hun aantrekkingskracht en nodigde hen uit voor een magistrale set op zijn Oscarfeestje. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol soul, rock-'n-roll, r&b en funk met een band op het hoogtepunt van zijn kunnen.