The Seatsniffers + support: Dry Riverbed Trio

Energieke rockabilly met een stevig shot punk voor fans van The Clash, The Internationals en The Specials

Toen The Seatsniffers op 12 mei 2010 De Roma aandeden, ontplofte de zaal zowat. Wat een energie, wat een feest! Na een lange pauze zijn de 'Sniffers helemaal terug: in de oer-bezetting met de genadeloze big beat van de De Houwer-brothers in de ritmesectie, Roel Jacobs op sax en Walter Broes op gitaar en vocals. 

Sinds midden jaren negentig bewijzen The Seatsniffers dat rootsmuziek geen suffe 'dad-rock' hoeft te zijn. Met hun eigenzinnige mix van rhythm-and-blues, rockabilly, rock-'n-roll, country, gospel en een stevige scheut punk-attitude laat de Belgische band een onuitwisbare indruk na. Hun debuutplaat schopt het tot op nationale radio en vanaf hun tweede plaat gaat ook het buitenland voor de bijl.

Zeventien jaar lang stormen de 'Sniffers als een wervelwind door binnen- en buitenland. In totaal laten ze zeven albums op de wereld los. Toen werd het even stil. Voor lange tijd. Tot nu. Tot zaterdag 22 april 2023 in De Roma. Je bent gewaarschuwd! 

Als support nemen The Seatsniffers Dry Riverbed Trio mee. Onvervalste blues en country recht uit het hart van Nederland.