The Tallest Man On Earth + support: Esther

The Tallest Man On Earth is het project van de Zweedse singer-songwriter Kristian Matsson. Met zijn kenmerkende, raspende stem en zijn vingervlugge gitaarspel neemt hij al jaren een unieke plek in de muziekwereld in. Helemaal alleen op het podium trakteerde hij het publiek van een uitverkochte De Roma in 2018 op een wonderlijk concert. Vijf jaar later en met een gloednieuw album op zak komt de charmante Zweed terug.

Henry St, zo doopte The Tallest Man On Earth zijn nieuwe album (release 14 april). Het is zijn eerste nieuwe plaat in vier jaar, na het geweldige Too Late For Edelweis.  Eerste single Every Little Heart is alvast een prachtige song waarin The Tallest Man On Earth afrekent met de stilte van twee jaar corona. 

The Tallest Man On Earth staat ook bekend voor zijn videoprojecties die zijn songs op meesterlijke wijze begeleiden. Verwacht je in De Roma aan een prachtige avond, waarin Kristian Matsson naast nieuw werk ook zijn heerlijke klassiekers speelt zoals King Of Spain, Love Is All, The Gardener en The Dreamer.

De support wordt verzorgd door Esther. Engelachtige pop recht uit het hart van Stockholm. Kom op tijd!