The Wombats All The Hits-tour

Onweerstaanbare britpop voor fans van Madness, Kaiser Chiefs, Two Door Cinema Club en The Kooks

Volgend op de release van hun kersverse single Method To The Madness kondigen The Wombats hun All The Hits-tour aan. Maak je klaar voor een zinderende avond met deze sensatie uit Liverpool. Want The Wombats beloven AL HUN HITS te spelen. Van Greek Tragedy over Moving To New York en Kill the Director tot en met het onsterfelijke Let’s Dance To Joy Division. Feestje!

Het was lang wachten voor de fans, maar The Wombats zijn helemaal terug. Met Method To The Madness brachten ze hun eerste nieuwe werk uit sinds het bekroonde album Beatiful People Will Ruin Your Life (2018). En dat het goed zit, zal je geweten hebben! Het nummer bouwt rustig en melodieus op om vervolgens uit te barsten in die ongelooflijke catharsis waar The Wombats hun handelsmerk van hebben gemaakt. Zanger Matthew ‘Murph’ Murphy zingt letterlijk de demonen van zijn lijf: ‘Fuck my sadness’. Check ook de geweldige videoclip, geregisseerd door Aaron Brown (Arctic Monkeys, King Krule). 

Intussen hebben The Wombats 15 jaar en 3 topvijf UK-albums op de teller. Maar de carrière van Murph, Dan Haggis en Tord Overland Knudsen ontplofte pas echt in 2015 toen Oliver Nelson’s remix van Greek Tragedy viraal ging op TikTok. Met die remix veroverde ze in één klap een massa nieuwe, jonge fans. Sindsdien zijn The Wombats verder geëvolueerd naar een rasechte festivalband die moeiteloos haar publiek in extase brengt. Met hun energieke britpop, vaak met een hoek af, weten ze een tijdloze sound te creëren die meerdere generaties overbrugt.