Vive La Fête + dj Dirk Stoops

CORONA-UPDATE: het concert wordt (nogmaals) verplaatst van vrijdag 26 juni naar vrijdag 13 november 2020. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling.

Donkere, opzwepende elektrowave voor fans van Goldfrapp, Chicks On Speed, Millionaire en Miss Kittin

Vive La Fête is terug! En hoe! Met een gloednieuwe EP 2.2 en de daaraan gekoppelde explosieve show Vive La Fête 2.2 zijn Els Pynoo en Danny Mommens weer helemaal klaar om menig synth-pop-hart in vuur en vlam te zetten. Op 13 november 2020 gaat het dak van De Roma eraf! 

Al sinds 1997 zorgen Els Pynoo en Danny Mommens voor opwindende, opzwepende en zeer dansbare elektrorock-new wave die overal ter wereld zalen doet vol lopen en festivalgangers uit de bol laat gaan.

Met een wervelende nieuwe show en een verse EP is het meest energetische koppel uit de Belgische pop-rockgeschiedenis weer helemaal terug van nooit weggeweest. Op 2.2 vinden Els Pynoo en Danny Mommens zichzelf heruit met bewerkingen van nummers uit de pop & wave-periode, volledig ondergedompeld in de typerende Vive La Fête sound en sfeer. 

Live staat Vive La Fête 2.2 voor een explosief elektrowave-spektakel met visuals, knallende nieuwe nummers en natuurlijk ook al hun hits die in ons collectief geheugen getatoeëerd staan: Touche Pas, Schwarzkopf, La Verité, Noir Désir…

Welkom bij Vive La Fête 2.2

dj Dirk Stoops draait opzwepende plaatjes voor én na de show!