Warren Haynes Band

Voor fans van Gov't Mule, Grateful Dead, The Allman Brothers Band

Warren Haynes is zonder meer één van de hoekstenen van het Amerikaanse muzieklandschap. Hij is niet alleen een indrukwekkende gitarist en zanger, maar evenzeer een verhalenverteller, een grensverlegger en een creatieve geest die moeiteloos genres overstijgt. Niet voor niets schreef hij een welverdiende Grammy Award op zijn naam. Of het nu blues, rock of americana is, Haynes brengt het met evenveel passie als virtuositeit.

Als lid van legendarische rockbands The Allman Brothers BandGov’t Mule en The Dead stond Warren Haynes duidenden keren op de grootste podia ter wereld. Na de eerder aangekondigde Amerikaanse tour steekt de Warren Haynes Band in juni de grote plas over. In een nooit eerder uitgegeven opstelling neemt Warren Haynes (zang, gitaar) zijn goede vriend John Medeski (toetsen), Gov’t Mule-bassist Kevin Scott (bas) en voormalig WHB-lid Terence Higgins (drums) mee.

De nieuwe tour belooft een muzikale reis door alle facetten van Warren Haynes' carrière, inclusief muziek van Gov’t Mule, The Allman Brothers Band, The Dead, Jerry Garcia, zijn soloplaten en zelfs enkele nieuwe nummers. Maak je klaar voor een unieke ervaring en een intense liveshow, gedragen door één van dé bepalende Amerikaanse artiesten van de laatste decennia.