Willem Ardui + support: Luka

Voor fans van: Brihang, Simon, Blackwave.

Willem Ardui heeft al enige tijd de Belgische muziekwereld in zijn greep. Zijn vroege solowerk begon met het nummer Morse in 2016, dat samen met Beziel Me een glimp gaf van Ardui's vermogen om de luisteraar op een zachte en tedere manier te vervoeren. Zijn liedjes zijn fluisteringen voor het luisterend oor. Delicate bekentenissen en intieme geheimen die klinken als een reflectie van de ziel.

Na een achtjarige odyssee meert Ardui begin volgend jaar eindelijk aan met zijn langverwachte debuutalbum. Velen zullen hem herkennen als de producer-zanger van Blackwave. Maar waar de nummers van Blackwave. energiek en uitbundig zijn, neigt Ardui’s soloproject naar een intiemere en rustigere toon. Deze zijde van zijn muzikaliteit manifesteert zich dan ook al fluisterend in zijn moedertaal.

Support: Luka

Geboren in Kaapstad en opgegroeid in Nederland, maakt de Rotterdamse singer-songwriter Lisa Lukaszczyk al
geruime tijd muziek onder de naam Luka. Met haar kleurrijke stem en eerlijke liedjes schildert ze beelden die heel vertrouwd lijken, maar toch intrigerend en spannend zijn. Geïnspireerd door artiesten als Sylvan Esso, Thom Yorke, Bon Iver en Ultraísta, laat Luka een sound horen met vleugjes dromerige electro pop, folk en soul. Haar debuutalbum ‘First Steps of Letting Go’ kreeg lovende kritieken en werd gedraaid op prominente Nederlandse radiostations. Onlangs bracht ze ‘Lichtjaren’ uit samen met Willem Ardui, haar debuut in het Nederlands.