Robin Kester

Robin Kester laat met haar debuutalbum Honeycomb Shades een uniek geluid horen: een eigenzinnige mix van pop, elektronische muziek en psychedelica vol donkere hypnotiserende spanningsbogen. De Nederlandse artiest, songwriter en producer heeft binnen- en buitenland gestaag veroverd en trekt brede aandacht met airplay op stations als BBC Radio 6 Music, FIP, KCRW en KEXP.

Live injecteert haar band de liedjes met een spontane live-energie en staat daarme op showcasefestivals als SXSW en ESNS, speelt in voorprogramma’s van Villagers tot MUSE en prijkt op de posters van festivals als Crossing Border, Motel Mozaique, Valkhof en Pinkpop. En Spotify EQUAL projecteert haar beeltenis immens groot op Times Square in New York.

Haar debuutalbum Honeycomb Shades (2023) wordt met lof onthaald door de Nederlandse pers. Het album werd genomineerd voor een 3VOOR12 Award, de prijs voor het beste Nederlandse album. De plaat dook op in talloze eindejaarslijstjes en werd zowel door de Volkskrant als NRC bekroont met de titel Beste Nederlandse Album van 2023.