Teho Teardo & Blixa Bargeld Nieuwe datum!

Het concert is verplaatst naar zondag 8 december 2024. Wegens onvoorziene omstandigheden en uitdagingen tijdens het productieproces van het nieuwe album, werd de release datum en de bijhorende tournee uitgesteld. Tickethouders zijn via mail op de hoogte gebracht, tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Op 12 december 2023 vertonen we in Cinema Roma de film LUKA van de Belgisch-Amerikaanse Jessica Woodworth. Voor de soundtrack van deze film werkte de producers samen met Teho Teardo. Alle ticketkopers van dit concert nodige we uit om op 12 december gratis naar Luka te komen kijken in Cinema Roma

Voor fans van: Einstürzende Neubauten, Tuxedomoon, David Lynch

Sinds hun bejubelde debuut Still Smiling (2013) zijn de samenwerkingen tussen Teho Teardo en Blixa Bargeld een constante gebleven in het veelzijdige oeuvre van deze twee visionaire artiesten, waarbij elke plaat een speciale plaats inneemt in het totale oeuvre van de kunstenaars.

Het subtiele samenspel tussen de Italiaanse componist Teho Teardo en de Duitse Dada-veteraan Blixa Bargeld (Einstürzende Neubauten) combineert avant-garde klanken met gezelligheid, kakofonie met structuren, en taalkundige absurditeiten met schoonheid. 

Live zullen Bargeld en Teardo het podium delen met celliste Laura Bisceglia en Gabriele Coen op de basklarinet. Ondersteund door een strijkkwartet zullen zij stukken uit hun complete oeuvre brengen, met liederen die de bezoekers meenemen langs thema's als filosofie en kunstgeschiedenis.