Back to Black exclusieve avant-première + special guest Hooverphonic performing 'Back to Black'

In juli is het exact 13 jaar geleden dat we afscheid namen van één van de meest iconische muzieksterren van de 21ste eeuw: Amy Winehouse. De Roma is trots om exclusief in avant-première Back to Black voor te stellen, de langverwacht biopic over Amy Winehouse, geregisseerd door Sam Taylor-Wood en met Marisa Abela als Amy.

Back to Black bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte. Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Back to Black eert Amy's kunstenaarschap, gevatheid en eerlijkheid, en probeert tegelijkertijd haar demonen te begrijpen. Een onverbiddelijke blik op de moderne celebrity-machine en een krachtige eerbetoon aan een uniek talent.

Vooraf kunnen bezoekers genieten van een receptie. Na de vertoning van de film treedt Hooverphonic aan op het podium van De Roma als special guest. De gevierde Belgische band brengt een unieke versie van Amy Winehouse' wereldhit Back to Black.