Praktisch

Je kan je tickets online 24/24u bestellen via de agenda op onze website. Je kan daarnaast ook terecht aan de ticketbalie, maar er zijn nog andere wegen. Je leest het hier.
Lees verder
Doe een avondje in de mooiste zaal van Antwerpen en omstreken cadeau! Je kan zélf bepalen welke waarde je jouw cadeau wil geven.
Lees verder
De zaal is gelegen op Turnhoutsebaan 286 in 2140 Borgerhout. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer of met de fiets!
Lees verder
We hopen dat een avondje in De Roma voor iedereen een onvergetelijke belevenis is. Als de gewone voorzieningen niet toereikend zijn voor u, zoeken we graag samen naar een oplossing.
Lees verder
Ben je in De Roma iets kwijtgespeeld? Misschien hebben wij het wel gevonden!
Lees verder
De Roma bestaat dankzij de onvermoeibare inzet en het enthousiasme van vrijwilligers. Zonder hen zou de droom van De Roma nooit uitkomen.
Lees verder
Zin in een kijkje achter de schermen van deze mooie parel aan de Borgerhoutse Turnhoutsebaan?
Lees verder
In De Roma vertonen we films voor kleuters en leerlingen lagere school. Hier lees je er alles over.
Lees verder
Deuren open, vestiaire, fotograferen, ... u leest er hier alles over.
Lees verder
Als je helaas voor één of andere reden jouw voorstelling in De Roma niet meer kunt bijwonen, kan je jouw ticket veilig doorverkopen aan een andere enthousiaste fan.
Lees verder
Een A-kaart is een spaar- en participatiekaart die vanuit de stad Antwerpen wordt uitgegeven. Deze kaart kan je gebruiken om punten te sparen telkens je een activiteit in De Roma bezoekt.
Lees verder
Als je voor een concert of voorstelling nog een hapje wilt eten, ben je welkom in ons eigen café-restaurant AMOR (vlak naast de deur). Daarnaast kunnen we je enkele tips in de buurt geven.
Lees verder