ToiToiToi en De Roma presenteren: Drag Bingo XXL: Summer Nights Star, Sally Monella & special guests + aftershow DJ Joey

Goed nieuws: wegens de grote vraag naar tickets, brengen we een extra show op do 13 juni in verkoop. Tickets nu te koop.

Voor dit evenement werken we uitzonderlijk met reservatie op zaalplan. Je kiest tussen parterre (tafels en stoelen) of balkon (rijen stoelen), vervolgens kies je zelf je zitje(s) in de zaal. Vanop elk zitje is maximaal zicht op het podium en participatie aan de bingorondes gegarandeerd. Er zijn ook rolstoelplaatsen op het balkon beschikbaar, meer informatie via 03 600 16 60. 

Beleef een avond vol glitter en glamour tijdens de spectaculaire Drag Bingo XXL in De Roma, i.s.m. ToToiToi. Gepresenteerd door Star, dé ster van Drag Race Belgique, en Sally Monella, dé gouden stem van Antwerpen.

De meer dan 1.000 bingospelers van de volledig uitverkochte eerste editie in september kunnen het beamen: een Drag Bingo XXL in De roma is een supergezellig én superfeestelijk evenement. Daarom maken de queens zich nu klaar voor twéé extra zwoele zomerse avonden in juni. Op het podium staat DJ Joey aan hun zijde en op de catwalk verschijnen enkele verrassende special guests.

Dit feest wil je niet missen, want de eerste avond is al he-le-maal uitverkocht. Koop dus snel je kaartjes en bereid je voor op een avond vol sprankelende bingospelletjes en indrukwekkende prijzen, fierce performances en felle humor, opzwepende beats en een afterparty in de foyer. Wees getuige van de onmiskenbare magie die Star, Sally Monella en hun gasten ontketenen.

TIP: trek je kleurrijkste zomer-outfit aan en val in de prijzen!

Alle data

20:00
Grote Zaal
zittend
Koop tickets
20:00
Grote Zaal
zittend
Uitverkocht