Tony Hadley + aftershow DJ Staf Fatkat
Sponsor: ism Greenhouse Talent en Play Nostalgie

Voor fans van: Spandau Ballet, Wham!, Paul Young

Eightiesicoon Tony Hadley, frontman van het legendarische Spandau Ballet, komt opnieuw naar De Roma. Maak je klaar voor een wervelende liveshow en zing mee met zijn onweerstaanbare hits zoals True, Only When You Leave, Lifeline, Through The Barricades en natuurlijk het onsterfelijke Gold.

Naast het immense succes met Spandau Ballet in de jaren tachtig bouwde Tony Hadley sinds begin jaren negentig een indrukwekkende solocarrière uit. In 2019 kwam met Talking To The Moon zijn zesde soloalbum uit, dat prompt door BBC Radio werd uitgeroepen tot album van de week. Ook internationaal blijft Tony Hadley een graag geziene gast. Zo werkte hij mee aan de soundtrack van Eddie The Eagle, de film met Hugh Jackman & Taron Egerton in de hoofdrol. In 2017 deelde hij het podium met Sting tijdens de David Bowie-tributeconcerten in Londen en Los Angeles.

Met zijn gouden stem en innemende podiumprésence is Tony Hadley een geboren performer. Dat bewees hij in 2018 voor een eerste keer op het podium van De Roma. Met een muzikale carrière van meer dan veertig jaar op de teller neemt hij het publiek eind dit jaar opnieuw mee op een onvergetelijke trip down memory lane waarin hij de klassiekers van Spandau Ballet als solowerk speelt.