Return Praktisch

Ticketinfo

Ticketbalie

Je kan tickets kopen aan de TICKETBALIE (Turnhoutsebaan 329 in Borgerhout) of via de TICKETLIJN (03 600 16 60). Dit zijn de openingsuren:

  • dinsdagvoormiddag van 10:00 tot 13:00
  • woensdagnamiddag van 13:00 tot 17:00
  • vrijdagvoormiddag van 10:00 tot 13:00

Aan de inkomkassa

Bij niet-uitverkochte voorstellingen kan je nog kaarten kopen aan de inkomkassa van De Roma.
Als je niet op voorhand gereserveerd hebt betaal je wel € 2 extra op de voorverkoopprijs, tenzij de voorstelling een uniekprijs heeft zoals onze films, t-dansants en vele van onze maatschappelijke evenementen (zie onderaan deze pagina voor meer info hierover). 
De kassa opent telkens 45 minuten voor aanvang van het concert of de voorstelling. Om het jou gemakkelijk te maken kan je naast cash ook met Bancontact en VISA of Mastercard betalen.
Ben je op weg naar De Roma en je bent je tickets thuis vergeten? Geen erg. We bewaren jouw bestelling zorgvuldig in ons ticketsysteem. Vermeld aan de kassa gewoon even je naam en wij vinden ze wel terug. 

Reeds uitverkocht?

Wanneer een concert uitverkocht is, activeren we een wachtlijst.

We voorzien bij elk concert een blokkade aan tickets voor de artiest. Indien de artiest niet alle kaartjes wenst op te nemen, dan kunnen we die tickets vrijgeven. Of er kaartjes gaan vrijkomen, weten we dikwijls pas in de week van (of zelfs vlak vóór) het concert zelf. Indien we tickets mogen vrijgeven, sturen we een mailtje met ticketlink gelijktijdig naar alle e-mailadressen op de wachtlijst. Zolang de beperkte voorraad strekt kan je dan tickets bestellen.

Je kan ook www.ticketswap.be in de gaten houden. Hier zie je dikwijls meer kaartjes in de aanbieding hoe dichterbij het concert komt. De Roma werkt met deze partner samen om de doorverkoop van tickets correct te laten verlopen. Vanzelfsprekend kan je hier ook terecht als je een ticket wil doorverkopen.