Return Praktisch

Ticketinfo

Hoe bestel ik mijn kaarten online?

Om online tickets te bestellen heb je geen account nodig. Je vult gewoon je e-mailadres in nadat je je tickets gekozen hebt en je betalingwijze en leveringmethode geselecteerd hebt.

Indien je nog niet in onze ticketingdatabase zit met het gekozen e-mailadres, krijg je vervolgens een scherm waar je je verdere adresgegevens kan invullen. Indien je wel al in ons systeem zit, word je onmiddellijk doorgestuurd naar de betaalsite voor het invoeren van je kaartgegevens. Eens de betaling uitgevoerd is ontvang je een bevestigingsmail met een downloadlink van je tickets.

Je kan online ook een waardebon van De Roma kopen én deze waardebon gebruiken als betaalmiddel bij je online bestelling van tickets. Via deze link kan je de waardebon aankopen (je bepaalt zelf het bedrag). Als je tickets bestelt, kan je in stap 3 (betaling) van het aankoopproces de code van de waardebon ingeven. Meer details hierover lees je op deze pagina.

Verkoop op locatie

Voor alle concerten in De Roma kan je ook kaarten kopen bij Fnac. Je kan je kaarten afhalen in een Fnac winkel of bestellen via hun website.

Prijzen en kortingen, een woordje uitleg

Al onze geafficheerde prijzen (op drukwerk, flyers, posters en op de website) zijn prijzen in voorverkoop (VVK). VVK wil zeggen dat je je kaartjes op voorhand koopt en niet aan de inkomkassa de avond zelf.
In voorverkoop bieden we in de meeste gevallen 2 prijzen aan (vb : € 16 - € 18). Dit wil zeggen dat € 18 het basistarief is en € 16 het kortingtarief. Korting geven we aan: -26-jarigen, 65-plussers, inwoners van 2140 of 2060 Antwerpen. Deze kortingen kan je zowel online als aan de ticketbalie krijgen.
Als je je kaartjes pas aan de inkom koopt dan komt er € 2 bij op het tarief waar je recht op hebt en betaal je het kassatarief.
Staat er maar 1 prijs vermeld (bijvoorbeeld bij een film of t-dansant) dan zijn er voor dit concert geen kortingen mogelijk maar komt er ook geen supplement bij aan de kassa.

Andere kortingen:

  • Groepskorting: Vanaf je 10 tickets of meer voor een activiteit koopt krijg je een korting per kaartje. Deze korting is gelijk aan het kortingtarief. Het groepstarief kan niet online worden gegeven, hiervoor bel of kom je best even naar de ticketbalie.
  • Kansentarief: Je kan bij De Roma voor de meeste concerten kaarten krijgen aan het kansentarief. Bij de activiteiten waar dit niet het geval is, staat dit op de detailpagina van die activiteiten aangeduid. Meer info over dit tarief en of je hiervoor in aanmerking komt kan je hier vinden of navragen aan onze ticketbalie. Tickets kopen aan het kansentarief kan je vooraf (telefonisch of aan de ticketbalie) en aan de inkomkassa.
  • Speciale kortingen of actieprijzen: De Roma heeft verschillende partners waarvan de leden met een extra korting hun kaarten kunnen kopen. In veel gevallen kan dit ook online. In alle andere gevallen neem je best contact op met onze ticketbalie.

We streven er bij De Roma naar om een duidelijk en transparant prijzenbeleid te voeren.
Als onze geafficheerde prijzen zijn inclusief ticketkosten en inclusief B.T.W. Er zijn wel extra kosten verbonden als je je kaarten thuis per post wilt ontvangen. Bij een online bestelling kan je op een bepaald moment zien dat die kost € 2 bedraagt. Zo blijft het duidelijk en helder. Als je hier vragen of opmerkingen over hebt mag je dit altijd melden aan sofie@deroma.be.