Álvaro Soler Más Que Verano Tour + support Kelvin James

Het concert van Álvaro Soler in De Roma is uitverkocht! Wil je nog kans maken op kaartjes voor zijn show in Antwerpen? Teken je dan via deze link in op de wachtlijst. Wil je zeker zijn van tickets? Koop dan via deze link kaartjes voor het Koninklijk Circus in Brussel.

Met meer dan zes miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, is Álvaro Soler zonder twijfel één van de meest succesvolle latin pop-sterren uit Europa. Met zijn kenmerkende sound, een sterke combinatie van emotionele beleving en opwekkende ritmes, krijgt hij iedereen in de ban: van Buenos Aires tot Berlijn, van Stockholm tot São Paulo. El Mismo Sol, SofiaLa Cintura en Loca: het zijn maar enkele van zijn grootste hits. In zijn succesvolle carrière deelde hij ook al het podium met wereldsterren Jennifer Lopez en Flo Rida.

Maar Álvaro Soler is méér dan een popidool: hij schrijft en zingt al zijn songs zelf, bovendien bespeelt hij verschillende instrumenten en is hij de co-producer van elke track. Met zijn nieuwe werk, dat hij dit voorjaar live presenteert in De Roma, wil hij een nieuwe weg inslaan. Zijn laatste zomerhit Muero was hiervan al een mooie voorbode: een elegante en eigentijdse productie die groovy gitaren combineert met dansbare discobeats. "De afgelopen tijd creëerde ik songs die anders klinken dan mijn vorig werk, meer volwassen en een beetje mysterieus. Ik ben er zeker van dat mijn fans aangenaam verrast zullen zijn", aldus Soler zelf.

Kelvin Jones, een in Zimbabwe geboren artiest die in Engeland is opgegroeid en nu in Duitsland woont, speelt het voorprogramma van Alvaro Soler in De Roma. Met twee albums op zijn naam heeft hij miljoenen Spotify-plays en YouTube-weergaven verzameld, evenals gouden en platina onderscheidingen. Jones’ muziek is een fusie van zijn Europese en Afrikaanse invloeden, resulterend in een kenmerkend geluid dat funky, retro vibes combineert met dansbare pop en de ritmische Afrobeats uit zijn geboorteland.