Cultuurweekend DE ROMA KICK-OFF IN AMOR Start nieuw seizoen: 2 gratis concerten, tickets aan kortingtarief én gratis filmticket

Op zaterdag 27 augustus geven we - tijdens het Cultuurweekend - het startschot voor ons nieuwe seizoen. Je bent die dag van harte welkom in AMOR, naast de deur van De Roma. Je kan er genieten van 2 gratis concerten, tickets kopen aan kortingtarief én een gratis filmticket meenemen! We ontvangen je met open armen en vertellen je alles over de talloze concerten en activiteiten van het nieuwe seizoen. De bar van AMOR is die dag vanaf 14:00 geopend, dus blijf gerust even hangen, drink iets lekkers en geniet van de twee optredens die we die namiddag gepland hebben. 

Om 15:00 starten we met een optreden van Quentin Dujardin & Didier Laloy. Na verschillende eigen projecten en met een groeiende internationale ervaring, besloten de gitarist en accordeonist om samen muziek te maken. Ze balanceren op de rand tussen jazz, klassiek, folk en filmmuziek. Hun ontmoeting vertaalt zich als een dialoog van tegengestelden, wat dan ook de titel van het gloednieuwe album opleverde: Water & Fire. Een intens muzikaal moment waar ruimte en tijd even stoppen.

Om 16:00 maken we het podium vrij voor Nine And ½, de kersverse band van David Bovée met Anton Van Haver op drums en Jan Eelen op gitaar. Nine And ½ is nieuw, fris, funky, dansbaar en soms een tikkeltje weird. Classic popsongs met groovy gitaren, eigentijdse beats en Braziliaanse sexiness. Met Bovée zelf aan de microfoon is dit trio klaar om heupen te ontwrichten en harten te veroveren.