And They Spoke In Anthems Muziek Aan Tafel in AMOR

Met And They Spoke in Anthems neemt singer-songwriter Arne Leurentop nog steeds de tijd om muziek te schrijven en uit te brengen. Tussen het bejubelde debuut JUNE’ (2014) en MONEY TIME (2019) telden vijf jaren. Ook de derde plaat STILL. (2024) komt er na een pauze van vijf jaar. Sneller hoeft niet. Verdieping, verstilling en vernuft staan centraal.

Met STILL. schrijft Arne zijn meest persoonlijke plaat. Zijn wereld werd danig door elkaar geschud toen zijn twee beste vrienden kort na elkaar plots stierven. In een poging om dit verlies een plek te geven, begon hij te schrijven. Hij probeerde zijn emoties te verklanken. Op zoek naar de essentie, de fundamenten van ons bestaan en in de wetenschap datmuziek kan troosten.

Muziek Aan Tafel vindt plaats in AMOR, de zaal naast De Roma. Het concept is eenvoudig. Je reserveert vooraf een tafel voor jou en je gezelschap. Voor de vaste prijs van € 60 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vlees of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert voorgeschoteld.