Don Vitalski’s Legendarische DinsdagClub Feestdagen Special

De DinsdagClub in de Roma, dat is hetzelfde als Batman Meets Superman

Op anderhalf jaar tijd heeft Don Vitalski’s Legendarische DinsdagClub de spelregels van het Vlaamse cultuurlandschap serieus hertekend. Zonder mankeren iédere dinsdagavond van het jaar volgen in deze betoverende revue de sukkels en de supersterren elkaar aan een droomachtig tempo op, telkens drie uur aan één stuk door. En met de feestdagen dus ook, bijna vanzelfsprekend, in De Roma. De jonge punkrockers van Brakwater metéén na de hemelse operamuziek van Tristan Zonder Isolde. De majoretten van Flexy Majoretski met simultaan de stand-upcomedy van Nigel Williams. Smoking hot burleske van Lilith D’Licious tezamen met fakirs, prijzenquizen, doedelzakspelers en af en toe een tamelijk saaie dichter. Iedereen komt tot leven in de Legendarische DinsdagClub.

Zonder veel planning vooraf, na te zijn begonnen in het toneelkeldertje van De Groene Waterman, werd de DinsdagClub op een paar maanden tijd een fenomeen, met uitverkochte voorstellingen in de Bourlaschouwburg, de Minardschouwburg, het Rivierenhof en de Stadsschouwburg van Brugge. Maar in De Roma werd, historisch gezien, het genre van de 'revue' werkelijk uitgevonden. Dus pas in De Roma komt de Legendarische DinsdagClub werkelijk thuis.

Mét zelf na te spelen sterfscènes. Mét snelcursus knuffelwerpen. Mét extra mogelijkheden om, oudjaarsgewijs, ook zelf eens lekker te komen dansen en staan opvallen.

Met Jan De Smet, Charlotte Verdick, Romeo Spinelli, Jenne Decleir, Parkaparaplu, de Dizzy Derwisj. Met Atomic Kim, DansTijger, Lupa Javanaise, Jan Lampo, Loulou La Belle. Met Parlé Texas, Magic Jaimy, het Johanna Rediers Belly Dance Show Team, Ernst Löw, Johan Petit en vele, vele anderen. De namen van die anderen volgen, hou in de gaten.