Günther Neefs

Muziek heeft altijd centraal gestaan bij de familie Neefs. Al in Günthers jeugd zorgden de radiogolven voor een warm gevoel in de huiskamer. Zowel Vlaamse klassiekers als innemende evergreens uit de wereld van de soul en de swing veroverden een plaats in het hart van de warmste stem van Vlaanderen.

Hoe veelzijdig Günther Neefs als zanger is, bewees hij in 2023 door zijn deelname aan het VTM-programma Liefde voor Muziek. Günther stak liedjes van o.a. Daan, Metejoor, Stef Bos en K3 in een nieuw jasje en verscheen met deze nieuwe hits in de Vlaamse hitlijsten. Nadien tourde hij langs de theaters met De Kracht van Muziek, zijn nieuwe show en gelijknamig nieuw album, en veroverde nog meer harten.

Günther Neefs stond zo in september 2023 voor een uitverkochte De Roma. De warme ontvangst die hij er kreeg, deed hem beslissen om in 2024 terug te keren om nog eens een geweldige live show te geven! Met zijn warme stem en straffe band gidst hij ons met nieuw werk, songs uit Liefde voor Muziek én de mooiste klassiekers door meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis. Mis het niet!